SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Star Wars: Outlaws puanları bekleneni vermedi

Star Wars: Outlaws puanları bekleneni vermedi

Star Wars: Outlaws'ın ilk incelemeleriyle birlikte puanları da yayınlandı. Tekrarlanan içeriği ve teknik sorunları değerlendiriliyor.

Yayınlanma:
ABONE OL
Star Wars: Outlaws puanları bekleneni vermedi

Star Wars: Outlaws’ın ilk incelemeleriyle birlikte puanları da yayınlandı. Tekrarlanan içeriği ve teknik sorunları değerlendiriliyor.

Ubisoft’un beklenen açık dünya oyunlarından Star Wars: Outlaws, dünyanın dört bir yanından gelen medya incelemeleri sonrasında oyunseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ancak bu oyunun ilk incelemeleri karışık tepkilere neden oldu. IGN gibi önde gelen oyun inceleme siteleri oyuna 10 üstünden 7 puan verirlen diğer şirketlerin incelemeleri de pek umut verici değil. İşte ayrıntılar..

Star Wars: Outlaws inceleme puanları belli oldu!

IGN inceleme sitesi ayrıca neden 10 üzerinden 7 puan verdiklerini de açıklıyor. Şirkete göre, tekrarlanan oynanış ve teknik sorunlar (hatalar) sebebiyle puan kaybedildi. Metacritic’te oyunun PlayStation 5 versiyonu 77 puan aldı. PC ve Xbox versiyonları ise 78 puan aldı.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Star Wars: Outlaws'ın ilk incelemeleriyle birlikte puanları da yayınlandı. Tekrarlanan içeriği ve teknik sorunları değerlendiriliyor.

Star Wars Outlaws puanları bekleneni vermedi

Star Wars: Outlaws’ın eleştirilen yönlerinden biri de oyuncuların kontrol edeceği araçların sayısının sınırlı olmasıdır. Bugünlerde açık dünya macera oyunlarından beklediğiniz özgürlüğün aksine, oyuncuların yalnızca standart araçlara sahip olması çok yazık. Ek olarak, oyunun gizli görevleri Assassin’s Creed serisinden tanıdık unsurları içeriyor ve oyunculara benzersiz olmaktan uzak bir deneyim sunuyor.

Oyunun dövüş sistemin,n de eleştiri aldığı söylendi. Bu sistemin tekrarlayan ve zaman zaman hantal olduğu, bunun da oyun deneyimini olumsuz etkilediği söyleniyor. Ayrıca oyun sırasında aşağıdakiler gibi birçok teknik sorunla karşılaşacaksınız: B. NPC’lerden (oynanamayan karakterler) silahlar düştüğünde veya araçlar yokuşlarda sıkıştığında oyuncuların sabrı test edilebilir.

Oyunu kısaca anlatmak gerekirse oyuncular, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi arasındaki Star Wars evreninde geçen bir hikayede genç haydut Kay Vess’i kontrol ediyorlar. Kay, büyük ölçekli bir soygun gerçekleştirmek ve farklı zorluklarla dolu açık bir dünyada hayatta kalmak için mücadele etmek üzere bir ekip kurar.

Star Wars Outlaws puanları bekleneni vermedi

Oyun, 30 Ağustos’ta PlayStation 5, Xbox Series S-X ile PC platformları için çıkacak.

Oyunseverlerin Star Wars evreninde yeni maceralara atılmak için sabırsızlandığı oyun, yüksek beklentilerle piyasaya sürüldü ancak bazı teknik ve tasarım kusurları oyuncuların gözünden kaçmış olabilir.

İlgili Haberler