SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Steam’de yüzde 70’e varan indirim kampanyası başladı

Steam’de yüzde 70’e varan indirim kampanyası başladı

Steam'de bugün başlayan Uzay Keşfi Festivali ile uzay macerası arayan oyuncuları büyük indirimler bekliyor.

Yayınlanma:
ABONE OL
Steam’de yüzde 70’e varan indirim kampanyası başladı

Steam’de bugün başlayan Uzay Keşfi Festivali ile uzay macerası arayan oyuncuları büyük indirimler bekliyor.

Steam, uzay tutkunlarını ve Star Trek hayranlarını bir araya getiriyor! Uzay Keşfi Festivali kapsamında aksiyon dolu uzay savaşlarından rol yapma oyunlarına, keşif dolu maceralara kadar birçok oyun türünde yüzde 70’e varan indirimler sunuluyor. Bu festivalde herkes için uygun bir uzay oyunu bulmak mümkün.

Steam Uzay Keşfi Festivali’nde Kaçırılmayacak İndirimler!

Bugün itibari ile başlayan, 9 Eylül’e tarihine kadar sürecek olan Steam Uzay Keşfi Festivali, uzay tutkunlarını birbirinden cazip indirimlerle buluşturuyor. Festival kapsamında, aksiyon dolu uzay savaşlarından rol yapma oyunlarına, keşif dolu maceralara kadar birçok oyun türünde yüzde 75’e varan indirimler sunuluyor.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Steam'de bugün başlayan Uzay Keşfi Festivali ile uzay macerası arayan oyuncuları büyük indirimler bekliyor.

Uzay simülasyonlarının vazgeçilmezi Kerbal Space Program, galaksileri fethetmek isteyenler için ideal Stellaris, uzay ticaretinin heyecanını yaşamak isteyenler için Elite Dangerous, sonsuz bir evreni keşfetmek isteyenler için No Man’s Sky ve post-apokaliptik bir gelecekte geçen Outer Worlds gibi popüler oyunlar, festivalde büyük indirimlerle satışta.

FTL: Faster Than Light ve Starbound gibi bağımsız oyunlar da festivalde yerini alıyor. Bu oyunlar, benzersiz mekanikleri ve atmosferleriyle oyunculara unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Steam Uzay Keşfi Festivali, oyunculara sadece indirimlerle kalmıyor. Henüz çıkmamış olan Everspace 2 ve Star Trek Legends gibi oyunların demo sürümlerini deneyerek oyunlara dair ilk izlenimlerinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca, festivalde duyurulan yeni uzay oyunları ile ilgili bilgiler de sizleri bekliyor. Steam’ın sunduğu indirimli oyunlar listesi şu şekilde:

steam indirim

İlgili Haberler