SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » Tecno’nun yeni modeli üç kez katlanabilecek

Tecno’nun yeni modeli üç kez katlanabilecek

Tecno'nun yeni modeli üç kez katlanacak! Akıllı telefonlarda katlanabilir telefonlar gündemde etkisi sürdürüyor. Tecno, katlanabilir telefon modelini tanıttı!

Yayınlanma:
ABONE OL
Tecno’nun yeni modeli üç kez katlanabilecek

Tecno’nun yeni modeli üç kez katlanacak! Akıllı telefonlarda katlanabilir telefonlar gündemde etkisi sürdürüyor. Tecno, katlanabilir telefon modelini tanıttı!

Akıllı telefon pazarı son zamanlarda katlanabilir telefon konseptiyle sarsıldı. Huawei ve Xiaomi’nin ardından ilk büyük adım Tecno’dan geldi. Tecno, Samsung Galaxy Z Fold 6’dan üç kat daha ince katlanabilir telefon konseptini tanıttı.

tecno

İLGİLİ HABER Toyota’dan görülmemiş kampanya! Ay sonuna kadar o modellerde dev indirim
Tecno'nun yeni modeli üç kez katlanacak! Akıllı telefonlarda katlanabilir telefonlar gündemde etkisi sürdürüyor. Tecno, katlanabilir telefon modelini tanıttı!

TECNO PHANTOM ULTİMATE 2

Tecno, Phantom Ultimate 2 adını verdiği yeni üçe katlanır modeliyle sektördeki varlığını genişletti. Çinli üretici, bu yılın başlarında yuvarlanan Phantom konseptiyle gündeme geldi. Bugün üç katlı tasarımıyla dikkat çekiyor.

Phantom Ultimate 2’nin en önemli özelliği katlandığında yalnızca 11 mm boyutunda olmasıdır. Buna karşılık Galaxy Z Fold 6 katlandığında yaklaşık 12,1 mm kalınlığındadır. Tecno, yeni bir menteşe mekanizması geliştirdiğini ve pilin yalnızca 0,25 mm kalınlığında olduğunu belirtti.

Üç katmanlı ekran konsepti telefonun çeşitli şekillerde kullanılmasına olanak tanıyor. Tamamen açıldığında tablet görünümüne sahip olan cihaz, 4:3 en boy oranına sahip 10 inç 3K çözünürlüklü bir ekran ortaya çıkarıyor. Dizüstü bilgisayar deneyimi için bir parçayı katlayarak 6,48 inç ekrana yükseltebilirsiniz.

Android kullanıcı ara yüzü optimizasyonları, cihazın nasıl büküldüğünü algılar ve arka planları buna göre ayarlar. Çoklu görev aynı zamanda uygulamaların farklı panellere dağıtılmasına da olanak tanır. Elbette Phantom Ultimate 2’nin henüz konsept çalışması olduğunu belirtmekte fayda var.

İlgili Haberler