SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OTOMOBİL » Temmuz ayının en çok satanı Renault oldu

Temmuz ayının en çok satanı Renault oldu

Türkiye'de Temmuz ayı boyunca en çok tercih edilen araçlar belli oldu! İşte o liste...

Yayınlanma:
ABONE OL
Temmuz ayının en çok satanı Renault oldu

Türkiye’de Temmuz ayı boyunca en çok tercih edilen araçlar belli oldu! İşte o liste…

Türkiye otomotiv pazarında Temmuz ayında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. TÜİK’in verilerine göre, bu ay trafiğe çıkan toplam 108 bin 907 otomobilin %10,4’ü Renault markalı araçlardan oluştu. Bu oran, Renault’yu Temmuz ayının en çok tercih edilen otomobil markası yaparak sektörde önemli bir başarı yakalamasına olanak tanıdı.

Renault’nun bu başarısı, özellikle binek otomobil segmentinde elde ettiği üstün performansla öne çıktı. Rakipleri Fiat (%9,3) ve Volkswagen (%8,1) gibi güçlü markaları geride bırakarak ilk sırada yer alan Renault, otomotiv sektöründeki rekabetin kızıştığı bir dönemde dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca, Chery (%7,2), Citroen (%6,1) ve Peugeot (%6) gibi diğer markalar da ilk sıralarda yer alarak sektördeki çeşitliliği gözler önüne serdi.

İLGİLİ HABER Yeni Peugeot 3008 ve E-3008’in satış fiyatları belli oldu
Türkiye'de Temmuz ayı boyunca en çok tercih edilen araçlar belli oldu! İşte o liste...

en çok satılan arabalar

Renault’nun Temmuz ayında elde ettiği bu başarı, markanın doğru stratejiler izlediğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Özellikle yeni model lansmanları, cazip fiyat seçenekleri ve geniş servis ağı, Renault’nun tüketiciler tarafından tercih edilmesinde etkili oldu. 

İlgili Haberler