SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » HABER » Trump, Harris’i ikna etti

Trump, Harris’i ikna etti

Trump,10 Eylül Çarşamba günü potansiyel rakibi Harris ile canlı bir tartışmaya katılmayı kabul ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Trump, Harris’i ikna etti

Trump,10 Eylül Çarşamba günü potansiyel rakibi Harris ile canlı bir tartışmaya katılmayı kabul ettiğini duyurdu. İşte detaylar…

Donald Trump, rakibi Kamala Harris ile doğrudan tartışmaya hazır olduğunu açıkladıktan sonra Harris de yanıt verdi. Harris, 10 Eylül’de Trump ile canlı bir tartışmayı “dört gözle beklediğini” duyurdu. Detaylar haberimizde…

İLGİLİ HABER Venezuela’da Noel tarihi değişti!
Trump,10 Eylül Çarşamba günü potansiyel rakibi Harris ile canlı bir tartışmaya katılmayı kabul ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

banka

TRUMP, HARRİS’LE ÇIKACAĞI CANLI YAYIN TARTIŞMASIYLA İLGİLİ KONUŞTU

ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi aday Donald Trump, rakibi Demokrat aday ve ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile 10 Eylül’deki canlı yayına katılmak için “anlaşmaya vardığını” duyurdu.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya platformu Truth Social’daki hesabından şunları duyurdu: “Yoldaş Kamala Harris ile bir tartışma için Radikal Sol Demokratlarla anlaşmaya vardım.” dedi.

Tartışma programının 10 Eylül’de ABC’de yayınlanacağını belirten Trump, yayının Philadelphia, Pensilvanya’dan canlı olarak gerçekleştirileceğini söyledi.

Trump ayrıca şunları söyledi: Kurallar belki de sahtekar Joe Biden hariç herkes için iyi sonuçlanmış gibi görünen son CNN tartışması ile aynı olacak. Tartışma ayakta olacak ve adaylar not veya kopya kağıtları getiremeyecek. “dedi.

Trump’ın mesajı, Harris’in kampanyasıyla “adaylar konuşmadığında mikrofonların kapatılması” gibi belirli tartışma protokolleri hakkında yapılan görüşmelerin ardından geldi.

ABC haber ağına güvenmediğini söyleyen ve ağı kastederek “Fake News” (Sahte Haber) tabirini kullanan Trump, canlı yayın tartışmasına daha önce “katılacağı”, iki gün önceki paylaşımında ise “katılmayabileceği” yönünde farklı açıklamalarda bulunmuştu.

İlgili Haberler