SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Türkiye, Football Manager ile FIFAe Dünya Kupası’nda yer alacak

Türkiye, Football Manager ile FIFAe Dünya Kupası’nda yer alacak

FIFA'nın ilk kez düzenlediği FIFAe Dünya Kupası'nda Türkiye de var! Milli takımımız, bu büyük turnuvada ülkemizi temsil edecek.

Yayınlanma:
ABONE OL
Türkiye, Football Manager ile FIFAe Dünya Kupası’nda yer alacak

FIFA’nın ilk kez düzenlediği FIFAe Dünya Kupası’nda Türkiye de var! Milli takımımız, bu büyük turnuvada ülkemizi temsil edecek.

FIFA, futbolun geleceğini oyunlarda görüyor ve bu doğrultuda ilk kez FIFAe Dünya Kupası’nı düzenliyor. Sports Interactive ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek turnuva, Football Manager üzerinden gerçekleştirilecek.

Dünyanın dört bir yanından gelen en yetenekli Football Manager oyuncuları, bu prestijli turnuvada hem futbol bilgisini hem de oyun becerilerini sergileyecek. 100 bin dolarlık büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya bir rekabet yaşanacak.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
FIFA'nın ilk kez düzenlediği FIFAe Dünya Kupası'nda Türkiye de var! Milli takımımız, bu büyük turnuvada ülkemizi temsil edecek.

FIFAe Dünya Kupası

Arsene Wenger, FIFAe Dünya Kupası’nın Elçisi Oldu

FIFA’nın Küresel Futbol Gelişim Direktörü olan Arsene Wenger, Football Manager üzerinden düzenlenecek olan FIFAe Dünya Kupası’nın elçisi olarak atandı. Arsenal’deki başarılı dönemiyle tanınan Wenger, bu özel etkinliğe dair heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Bu yarışma, yalnızca oyun mekaniklerinde ustalaşmayı değil, aynı zamanda derinlemesine futbol bilgisini de gerektiriyor. Bu nedenle, dünya çapındaki en iyi koçların bu etkinlikte yarışmasını ve futbol yönetimi ile yetenek geliştirmeye katkıda bulunmasını sabırsızlıkla bekliyorum.”

Türkiye Turnuvada Yer Alacak

28 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında İngiltere’nin Liverpool şehrinde düzenlenecek olan turnuvada, Türkiye de eMillî takımımızla temsil edilecek. Dünyanın dört bir yanından gelen en iyi Football Manager oyuncuları, 100.000 dolarlık büyük ödül için kıyasıya mücadele edecek.

FIFAe Dünya Kupası, futbolun geleceğine yatırım yaparak, genç yeteneklerin keşfedilmesine ve geliştirilmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Aynı zamanda, futbolun dijital dünyadaki etkileşimini artırmayı hedefleyen bu turnuva, oyuncuların hem futbol taktikleri hem de oyun becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor.

İlgili Haberler