SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » Uygun fiyatlı iPhone SE 4 özellikleri belli oldu

Uygun fiyatlı iPhone SE 4 özellikleri belli oldu

Apple'ın uzun zamandır beklenen ve uygun fiyatlı şeklinde tanımlanan telefonu iPhone SE 4'ün hem ekran hem de işlemci özellikleri açıklandı. Ayrıntılar haberimizde..

Yayınlanma:
ABONE OL
Uygun fiyatlı iPhone SE 4 özellikleri belli oldu

Apple’ın uzun zamandır beklenen ve uygun fiyatlı şeklinde tanımlanan telefonu iPhone SE 4’ün hem ekran hem de işlemci özellikleri açıklandı. Ayrıntılar haberimizde..

Apple, uygun fiyata satışa sunduğu akıllı telefon serisinin dördüncü modeli olan iPhone SE’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu model, önceki nesilde bulunmayan birçok önemli özelliğiyle öne çıkıyor. iPhone SE 4’ün yenilenen ekranı da bu yeniliklerden birisi. Apple, bu yeni modeli OLED ekrana geçirerek kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi umuyor.

OLED teknolojisinin canlı renkleri ve derin siyahları, iPhone SE 4’ün görsel kalitesini artırıyor. iPhone SE 4’ün ekranı 6,06 inç olup önceki nesil iPhone SE 3’ün 4,7 inçlik ekranından önemli ölçüde daha büyüktür ve kullanıcılara daha fazla görüntüleme alanı sağlar. Ancak ekran boyutunun artması cep telefonunun boyutunun da artması anlamına geliyor ve bu da ağırlığını artırıyor. Yeni ekranın kullanıcılara sorunsuz bir görüntüleme deneyimi sunmak için 60Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor.

İLGİLİ HABER Toyota’dan görülmemiş kampanya! Ay sonuna kadar o modellerde dev indirim
Apple'ın uzun zamandır beklenen ve uygun fiyatlı şeklinde tanımlanan telefonu iPhone SE 4'ün hem ekran hem de işlemci özellikleri açıklandı. Ayrıntılar haberimizde..

iPhone SE 4 Ekran Özellikleri ile İşlemcisi

Uygun fiyatlı iPhone SE 4 özellikleri belli oldu

iPhone SE 4, temel donanım özellikleri bakımından önemli güncellemeler sunuyor. Cihaz, Apple’ın en yeni ve en güçlü işlemcilerinden birisi olan A18 Bionic yonga seti üzerinden güç alıyor. Bu işlemci, hem yüksek performans hem de güç verimliliği sağlayarak telefonunuzun hızını ve genel performansını artırır. Ayrıca iPhone SE 4’ün temel pakette 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanıyla geleceği belirtiliyor. Daha büyük depolama gereksinimleri için 256 GB ile 512 GB kapasiteli versiyonları da mevcuttur.

Bu yenilikler iPhone SE 4’ü yalnızca uygun fiyata satılan bir telefon değil, aynı zamanda da eskisinde daha güçlü bir akıllı telefon şeklinde sokuyor. Apple’ın bu hamlesi hem bütçe dostu bir seçenek arayan kullanıcılara hem de daha fazla gelişmiş donanım özellikleri arayanlar için çok cazip seçenek haline geliyor.

iPhone SE 4’ün gelişiyle birlikte kullanıcıların bu özelliklere nasıl tepki vereceğini ve cihazın performansının kullanıcı beklentilerini karşılayıp karşılamayacağını görmek ilginç olacak.

İlgili Haberler