SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » WhatsApp grup sohbetleri için beklenen özelliği duyurdu!

WhatsApp grup sohbetleri için beklenen özelliği duyurdu!

Yayınlanma:
ABONE OL
WhatsApp grup sohbetleri için beklenen özelliği duyurdu!

WhatsApp uygulaması yeni bir özellik ile kullanıcılarını memnun etti. Açıklanan bilgilere göre platform grup sohbetleri için etkinlik oluşturma özelliğini kullanıcılara sunmayı planlıyor. Artık WhatsApp’ta grup konuşmalarında toplantılarınızı planlayıp ayrıntıları belirlemek ve konukları onaylamak mümkün olacak.

WhatsApp’ın yeni özelliği platformun X (Twitter) hesabı üzerinden resmen doğrulandı. Şirket bu konuda çok fazla ayrıntı vermeden yeni özelliğin kullanıcılara sunulduğunu açıkladı. Özelliğin bugünden itibaren kullanıcılara sunulmaya başladığı ifade edildi. WhatsApp tarafından yapılan açıklama şöyle oldu:

“Yeni özellik az önce yayınlandı: Gruplardaki etkinlikler! Artık doğrudan grup sohbetleri üzerinden etkinlikleri planlayabilirsiniz. Ayrıca ayrıntıları onaylayabilir ve LCV’leri takip edebilirsiniz.”

WhatsApp’ın yeni özelliği aslında ilk kez geçen ay kullanıcılara duyurulmuştu. Ancak şimdiye kadar bu özellik genel kullanıma açılmamıştı. Bugüne dek özelliğin kullanıma sunulma tarihini herhangi bir şekilde açıklamayan şirket, nihayet beklenen sürprizi duyurdu. Şu anda bu özellik Türkiye de dahil tüm dünyada WhatsApp kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor.

WhatsApp gruplarında nasıl etkinlik oluşturulur?

WhatsApp’ın yeni özelliğini şu anda siz de kullanabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacak:

  • Öncelikle WhatsApp’a girip bir grup sohbeti açın.
  • Mesaj kısmında yer alan ek seçenekler sembolüne tıklayın.
  • Etkinlik seçeneğine dokunun.
  • Etkinlik ile ilgili detayları girin.
  • Etkinliği paylaşmak için gönder düğmesine basın.

Peki siz yeni WhatsApp özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizlerle fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın!

İlgili Haberler