SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » Windows, iOS’u örnek aldı: İşte yeni Başlat menüsü

Windows, iOS’u örnek aldı: İşte yeni Başlat menüsü

Windows 11 iOS tarzında başlat menüsü olduğu meydana çıktı! Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
ABONE OL
Windows, iOS’u örnek aldı: İşte yeni Başlat menüsü

Windows 11 iOS tarzında başlat menüsü olduğu meydana çıktı! Detaylar haberimizde.

İOS benzeri Başlat menüsü, Windows 11’in beta sürümüyle beraber kullanıcılara sunulacak. Güncel düzen iPhone kullanıcılarına bilindik gelecek. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

WINDOWS’TAN GÜNCEL BİR YENİLİK

Microsoft, Windows 11 Başlat menüsünü daha temiz ve kullanımı kolay duruma getirmek adına tanıdık bir tasarımı test ediyor. Güncel tasarım, Apple’ın iOS işletim sistemindeki uygulama kütüphanesine çok benzeyen bir yapıda karşımıza çıkıyor. Aslında kullanıcılara uygulamaları yirmi dokuz farklı kategoride sınıflandırma yeteneği sağlar. Yeni düzen, Windows 11 Beta derlemesi 22635.4082 ile birlikte gelen bir önizleme güncellemesinde kullanıcılara tanıtıldı. Windows 11’deki yeni Başlat menüsü düzeni, Microsoft Store’dan indirilen uygulamalarla sınırlı değildir. Bu yeni düzenleme, oyundan seyahate, güvenlikten sosyal medyaya, müzikten geliştirici araçlarına, eğlenceden spora kadar çeşitli kategorileri kapsıyor ve kullanıcıların ihtiyaç duydukları uygulamalara daha kolay erişmelerine olanak verecek.

İLGİLİ HABER Toyota’dan görülmemiş kampanya! Ay sonuna kadar o modellerde dev indirim
Windows 11 iOS tarzında başlat menüsü olduğu meydana çıktı! Detaylar haberimizde.

Windows'tan Yenilik

Yani masaüstünüzdeki dağınıklığa son verebilir ve her şeyin yolunda olduğu bir masaya girebilirsiniz. Aslında bu özelliğin ilk işaretleri Microsoft’un önceki Windows 11 yapısı 22635.3930’da ortaya çıktı. Fakat o zamanda tam olarak işlevsel değildi. Ancak şimdi Microsoft bu sistemi daha da geliştirerek kullanıcıların hizmetine sundu. Bu tasarım özellikle iOS ve Android işletim sistemlerine aşina olan kullanıcılara tanıdık geliyor ve Windows 11’e geçişi kolaylaştıracak. Bu güncel düzeni denemek istiyorsanız biraz teknik bilgi birikimiz olması gerekir. Çünkü bu özelliği etkinleştirmek için ViveTool isimli bir araç kullanmanız gerekmektedir. Bu araç aracılığıyla güncel kategori düzenini kolayca etkinleştirebilir ve yeni Windows 11 Başlat menüsüne geçiş yapabilirsiniz.

İlgili Haberler