SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » X (Twitter), gece yarısı çöktü

X (Twitter), gece yarısı çöktü

Sosyal medya platformu X'te (eski adıyla Twitter) kullanıcılar, bağlantılar, resimler ve üçüncü parti uygulamalara erişimde sorunlar yaşıyor.

Yayınlanma:
ABONE OL
X (Twitter), gece yarısı çöktü

Sosyal medya platformu X’te (eski adıyla Twitter) kullanıcılar, bağlantılar, resimler ve üçüncü parti uygulamalara erişimde sorunlar yaşıyor.

Son saatlerde sosyal medya platformu X üzerinde, kullanıcıların bağlantılar, görseller ve çeşitli üçüncü parti uygulamalara erişiminde ciddi sıkıntılar yaşadığı bildiriliyor. Kullanıcılar, platforma giriş yaptıklarında “gönderi yüklenemedi” hatasıyla karşılaşıyor ve bu durum geniş bir kullanıcı kitlesini etkiliyor.

X PLATFORMU

İLGİLİ HABER Toyota’dan görülmemiş kampanya! Ay sonuna kadar o modellerde dev indirim
Sosyal medya platformu X'te (eski adıyla Twitter) kullanıcılar, bağlantılar, resimler ve üçüncü parti uygulamalara erişimde sorunlar yaşıyor.

SON 24 SAATTE ERİŞİM SORUNLARI YAŞANIYOR

X platformunda (eski adıyla Twitter) yaşanan teknik aksaklıklar, kullanıcıların içeriklere ve üçüncü parti uygulamalara erişiminde önemli sorunlar doğuruyor. Birçok kullanıcı, platforma giriş yaptığında, özellikle gönderilerin yüklenmediğini belirten hatalarla karşı karşıya kalıyor. Son 24 saatte alınan hata raporları, özellikle saat 22.00 itibariyle erişim sorunlarının belirgin bir şekilde arttığını gösteriyor.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Bu durum, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, kullanıcılar sorunun çözülmesini bekliyor. Platformun yetkilileri ise henüz konuya dair resmi bir açıklama yapmadı. Erişim sorunlarının ne zaman giderileceği ve bu durumun nedeni hakkında bilgi almak için gözler yetkililerin yapacağı açıklamalara çevrilmiş durumda.

İlgili Haberler