SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Yeni Smart #5 Avustralya’da tanıtıldı

Yeni Smart #5 Avustralya’da tanıtıldı

Smart'ın bugüne kadarki en büyük arabası Smart #5, Avustralya'da piyasaya sürüldü. Tamamen elektrikli modelde çok sayıda ekran kullanılıyor ve iç ve dış tasarımın resmi görselleriyle birlikte piyasaya sürülecek.

Yayınlanma:
ABONE OL
Yeni Smart #5 Avustralya’da tanıtıldı

Smart’ın bugüne kadarki en büyük arabası Smart #5, Avustralya’da piyasaya sürüldü. Tamamen elektrikli modelde çok sayıda ekran kullanılıyor ve iç ve dış tasarımın resmi görselleriyle birlikte piyasaya sürülecek.

Dünya çapında popülerliği giderek artan SUV segmentinde müşterilerin dikkatini çekmek için tasarlanan yeni Smart #5, Avustralya’da otomobil pazarı için açıklanmış olan veriler kapsamında 560 kilometreye kadar menzil sunan 100kWh batarya ile donatılıyor. 800V elektrik mimarisinin pili %10’dan %80’e şarj etmesi yalnızca 15 dakika sürmektedir.

Smart #5, markanın diğer başka modelleri gibi Geely’nin SEA2’nin platformunu kullanıyor, ancak gelecekte daha küçük bataryaya sahip bir versiyonun da çıkması bekleniyor. Modelin boyutları ilk bakışta görülemese de toplam uzunluk 4705 mm, toplam genişlik 1920 mm, toplam yükseklik ise 1705 mm’dir. Bu bağlamda Peugeot 5008 ile benzer boyutlara sahip olduğunu söylenebilir.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Smart'ın bugüne kadarki en büyük arabası Smart #5, Avustralya'da piyasaya sürüldü. Tamamen elektrikli modelde çok sayıda ekran kullanılıyor ve iç ve dış tasarımın resmi görselleriyle birlikte piyasaya sürülecek.

Yeni Smart #5 Avustralya'da tanıtıldı

Smart #5’in dış tasarımı da SUV karakterini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Bu karakteri destekleyen özellikler arasında gri alt ön ve arka tamponlar, çamurluklar ve eteklerdeki siyah plastik eklentiler ve modelin ön kısmın tamamını kaplayan bölümlü LED ışık imzasına sahip olan tavan rayları yer alıyor. Göz alıcı ayrıntılar arasında aerodinamik çerçeve ve düz omuz çizgisinin yanı sıra gizli kapı kolları ile D sütununa yerleştirilen Smart logosu yer almaktadır.

İçeri girdiğimizde bizi ekranlarla süslenmiş bir konsol karşılıyor. Multimedya sistemi, yolcuların önüne yayılan 13 inçlik iki ekrandan oluşan, oval detayların hakim olduğu bir alanda çalışıyor. Bu sistem Smart’ın benzersiz arayüzünü kullanıyor ve bu sefer avatar olarak bir aslan kullanılıyor. Ayrıca sürücünün önünde 10,3 inçlik bir dijital gösterge paneli ile artırılmış gerçeklik desteğine sahip bir baş üstü ekranı da bulunuyor.

Yeni Smart #5 Avustralya'da tanıtıldı

Smart #5’in daha fazla teknik detayı henüz açıklanmadı fakat önceki haberler onun dört farklı seçenekle sunulacağını öne sürüyordu. İlk iki seçenek ise arkadan çekişlidir ve sırasıyla 335 ile 358 beygir gücü sağlar. Diğer iki versiyonda ise 221 hp’lik motor ön aksa monte edildiğinde maksimum güç 637 hp’ye kadar çıkıyor. En olası seçenek muhtemelen Brabus’la anlaşmak olacaktır.

İlgili Haberler