SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » MAGAZİN » Yeşilçam’ın yıldızı Ahu Tuğba yaşamını yitirdi

Yeşilçam’ın yıldızı Ahu Tuğba yaşamını yitirdi

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Ahu Tuğba, dün sabah ABD'nin Miami kentindeki evinde vefat etti. İşte detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Yeşilçam’ın yıldızı Ahu Tuğba yaşamını yitirdi

Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Ahu Tuğba, dün sabah ABD’nin Miami kentindeki evinde vefat etti. İşte detaylar…

Yeşilçam’ın bir döneme damga vuran isimlerinden Ahu Tuğba vefat etti. Nuri Alço acı haberi duyurdu. Detaylar haberimizde…

İLGİLİ HABER Türk popunun devlerinden Metin Arolat hayatını kaybetti!
Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Ahu Tuğba, dün sabah ABD'nin Miami kentindeki evinde vefat etti. İşte detaylar...

banka

SON DAKİKA| YEŞİLÇAM’IN USTA İSMİ AHU TUĞBA HAYATINI KAYBETTİ! NURİ ALÇO DUYURDU

Uzun süre Miami’de yaşayan Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba, 69 yaşında Miami’deki evinde hayata veda etti. Nuri Alço, ünlü oyuncunun ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy da Ahu Tuğba için bir taziye mesajı yayınladı.

Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Ahu Tuğba, geçtiğimiz aylarda Miami’de geçirdiği trafik kazasıyla gündeme gelmişti. Kazada kaburgaları kırılan Ahu Tuğba’nın durumunun kötü olduğu bildirildi. Verilen bilgiler arasında yemek yiyemediği ve mamayla beslendiği de yer aldı.

ACI HABER GELDİ!

banka

NURİ ALÇO DUYURDU!

Alço paylaşımında “Canım dostum Ahu’nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm çok. Ahu’muzu kaybetti” ifadelerini kullandı.

Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, “Oyuncu Ahu Tuğba’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” dedi.

Nisan ayında Miami’de trafik kazası geçiren ve uzun süre hastanede tedavi görmek zorunda kalan Ahu Tuğba, bir süredir astım hastasıydı.

BAKAN ERSOY’DAN TAZİYE MESAJI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ABD’nin Miami kentindeki evinde 69 yaşında vefat eden sinema oyuncusu Ahu Tuğba’ya taziyelerini iletti.

Bakan Ersoy, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şunları söyledi: “Yeşilçam’ın değerli sanatçılarından Ahu Tuğba’nın durumunu duyunca çok üzüldüm. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.” dedi.

AHU TUĞBA KİMDİR?

13 Ağustos 1955’te İstanbul Yeşilköy’de varlıklı bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya gelen Ahu Tuğba, Robert Lisesi’nin kız bölümünden mezun oldu. Tuğba, Beyoğlu’nda dolaşırken yönetmen Metin Erksan’ın kendisini görüp film çekmesini önermesiyle sinemayla tanıştı.

Sinema kariyerine henüz lise yıllarında başlayan Tuğba, tiyatroya olan tutkusu nedeniyle Kanada’daki Concordia Üniversitesi İngilizce bölümündeki eğitimini yarıda bıraktı.

Türk sinemasında 1970’li yılların sonlarından bu yana tanınan ünlü oyuncu, “Derviş Bey”, “Dokunmayın Şabanıma”, “Banker Bilo” ve “Taçsız Kraliçe” filmlerindeki rolleriyle anılıyor.

Bir süre gazino sanatçısı olarak da çalışan Tuğba, 1987 yılında “Buyur Gel/Mırnık” adlı müzik albümünü çıkardı.

İlgili Haberler