SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Young Boys maçı fitili ateşledi: Galatasaray’da yeni kriz

Young Boys maçı fitili ateşledi: Galatasaray’da yeni kriz

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne elenmesinin ardından, Young Boys'a iki maçta da yenilmenin hesabı Okan Buruk'a kesildi.

Yayınlanma:
ABONE OL
Young Boys maçı fitili ateşledi: Galatasaray’da yeni kriz

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne elenmesinin ardından, Young Boys’a iki maçta da yenilmenin hesabı Okan Buruk’a kesildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Galatasaray’da yaşanan hayal kırıklığı, spor yazarlarının da radarına girdi. Young Boys karşısında alınan iki mağlubiyetin ardından, teknik direktör Okan Buruk’un sorumluluğu üstlenmesi gerektiği yönünde görüşler öne çıktı. Yazarlar, Buruk’un taktiksel hataları ve takımın performansındaki düşüşü eleştirerek, geleceği hakkında soru işaretleri oluşturdu.

okan buruk

İLGİLİ HABER Ahmet Çakar’ın istifa kararında dikkat çeken Galatasaray detayı!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne elenmesinin ardından, Young Boys'a iki maçta da yenilmenin hesabı Okan Buruk'a kesildi.

Hesap Okan Buruk’a Kesildi!

Sarı-kırmızılı camia, Şampiyonlar Ligi hayalinin sönmesiyle büyük bir üzüntü yaşadı. Young Boys karşısında alınan ağır yenilgiler sonrası, spor yazarları Okan Buruk’u hedef aldı. Yazarların sert eleştirileri, Galatasaraylı taraftarları daha da üzdü.

Galatasaray-Young Boys

Levent Tüzemen Sabah gazetesindeki yazısında “Okan hocanın kafası çok dalgın. 2 senedir Galatasaray’ı şampiyon yapan Okan hocanın ilk kez bir maça birbirini tamamlamayan oyunculardan kurulu bir ilk 11 çıkardığını gördüm.” ifadelerini kullandı.

Yaşananlara ilişkin bir yorum da Akşam gazetesindeki yazısı üzerinden Engin Verel’den geldi. Verel yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Mertens girdikten sonra Galatasaray daha organize ve gole yakın oynadı. Fırsatlar da yakaladı fakat bir kontraya kurban gitti. Norveçli hakem de her türlü pisliği yapan Young Boyslu oyunculara karşı şefkat doluydu”

İlgili Haberler