SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GENEL » Baba Vanga’nın uyku uyutmayacak 2025 kehanetleri!

Baba Vanga’nın uyku uyutmayacak 2025 kehanetleri!

16. yüzyıl kahini Nostradamus'un eşdeğeri olarak kabul edilen kör kahin Baba Vanga, ölmeden önce 2025 ve sonrasına ilişkin çeşitli kehanetlerde bulunmuştu. Korkutucu ve endişe verici olaylar içeren bu kehanetler, sosyal medyada bir kez daha ortalığı karıştırdı. İşte Baba Vanga'nın yıllar önce uyardığı, olmuş ve olacak olaylar silsilesi..

Yayınlanma:
ABONE OL
Baba Vanga’nın uyku uyutmayacak 2025 kehanetleri!

16. yüzyıl kahini Nostradamus’un eşdeğeri olarak kabul edilen kör kahin Baba Vanga, ölmeden önce 2025 ve sonrasına ilişkin çeşitli kehanetlerde bulunmuştu. Korkutucu ve endişe verici olaylar içeren bu kehanetler, sosyal medyada bir kez daha ortalığı karıştırdı. İşte Baba Vanga’nın yıllar önce uyardığı, olmuş ve olacak olaylar silsilesi..

Vangelia Pandeva Dimitrova, 1911’de Makedonya’da doğdu ve tüm dünyada “Baba Vanga” olarak tanınıyor. Hayranları ve destekçileri, hayatının çoğunu Bulgaristan’da geçirmiş olan Vanga’nın mistik güçlere sahip olduğunu ve şifalı bitkiler uzmanı olduğunu iddia ediyor. Baba Vanga’yı inceleyen pek çok kişi, onun son yıllarda pek çok önemli olaya tanık olduğunu iddia ediyor. Başta siyasi nüfuzu ve savaş bilgisiyle dünyada büyük nüfuz sahibi olan ve geniş bir takipçi kitlesi edinen kör mistik, ölümünden önce 2025 yılı hakkında onlarca kehanetlerde bulunmuştu.

Baba Vanga’nın bugüne kadar haberdar olduğu birçok olay var. Bu olayların en dikkate değer olanları Sovyetler Birliği’nin çöküşü, 2004 Tayland tsunamisi, Barack Obama’nın ABD Başkanı seçilmesidir. Vanga her yıl kehanetlerde bulunmasıyla tanınır ve mistik güçlere inanan birçok kişi, bu kehanetlerin gerçekleşip gerçekleşmediğini görmek için yıl boyunca onu takip eder.

İLGİLİ HABER ODTÜ mezuniyet töreninde açılan pankartlar sosyal medyayı salladı
16. yüzyıl kahini Nostradamus'un eşdeğeri olarak kabul edilen kör kahin Baba Vanga, ölmeden önce 2025 ve sonrasına ilişkin çeşitli kehanetlerde bulunmuştu. Korkutucu ve endişe verici olaylar içeren bu kehanetler, sosyal medyada bir kez daha ortalığı karıştırdı. İşte Baba Vanga'nın yıllar önce uyardığı, olmuş ve olacak olaylar silsilesi..

Sosyal medyanın gündeminde!

Baba Vanga'nın uyku uyutmayacak 2025 kehanetleri

2025 yaklaşırken Baba Wanga’nın kehaneti sosyal medyada bir kez daha ilgi gördü. 2025 yılı aynı zamanda “Kıyametin Başlangıç ​​Yılı” olarak kabul edilir ve Baba Wanga’nın son ve en etkileyici kehanetlerinden biridir.

Kör bir mistik’e göre 5079 yılında insanlık dünyadan tamamen silinecek fakat kıyamete doğru ilk adımlar 2025 yılında başlayacak. Baba Vanga daha önce dramatik bir olayla insanlığın yok oluşunun çok daha erken tahmin edileceğini belirtmişti. EuroNews’e göre Vanga’nın 2025 ve sonrasına ilişkin tahminleri şöyle:

* Avrupa’daki çatışmaların 2025’te büyük etkisi olacak. Bu çatışma Avrupa’da önemli bir nüfus azalmasına yol açacaktır. Kıyametin başlangıcı ise bu kıtadaki bir çatışmayla başlıyor.

* 2028 yılında Venüs yeni enerji kaynağı şeklinde keşfedilecek.

* 2033 yılına gelindiğinde kutuplardaki buz tabakalarının çoğu eriyecek, deniz seviyeleri önemli ölçüde yükselecek.

* 2076 yılında komünizmin rüzgârları tekrar esmeye başlayacak.

* Uzaylılarla ilk resmi görüşmemiz 2130 yılında gerçekleşecek.

* 2170 yılında küresel kuraklık dünyanın büyük bir kısmını yok edecek.

* 3005 yılında Dünya ile kızıl gezegen Mars’ın arasında büyük çaplı bir savaş çıkacak. Fakat, bu savaşın uzaylılara mı yoksa Mars kolonilerine karşı mı olduğu belli değil.

* 3797’de Dünya yaşanmaz hale gelir ve Mars’a bir koloni yerleşmek zorunda kalır. Bu dönem ise, ünyanın sonunun ilk kısmı olarak kabul edilir.

* 5079 yılında Dünya üzerindeki tüm varlıklar tamamen yok olacak ve gezegenin sonu gelecektir.

BABA VANGA’NIN 2024 İÇİN BİRÇOK KEHANETİ ÇIKMIŞTI!

İngiliz basınında yer alan bir haberde, Baba Vanga’nın 2024 yılına ilişkin tahminlerinin şu ana kadar gerçekleştiğini yazıldı. Haberde, Bu yıl şu ana kadar Avrupa’ya yönelik terör saldırıları, siber saldırılarda artış, tıp ve teknolojideki ilerlemeler de dahil olmak üzere diğer tahminleri de doğru çıkıyor” ifadeleri kullanıldı. Gazete, özellikle Moskova’daki terör saldırılarına dikkat çekerek, şunları kaydetti:

“Baba Vanga, Avrupa’nın 2024 yılında terör saldırılarını daha da artırmaya hazır olduğuyla ilgili uyardı ve Moskova’daki Crocus Belediye Binası’na gerçekleştirilen on saldırı, onun kararında haklı olduğunu gösterdi.

Geçtiğimiz yıl boyunca mistiklerin bazı kehanetleri, kanser ve Alzheimer hastalığı gibi hastalıklar, siber saldırılardaki artış, ekonominin ve borsaların çöküşü ve iklim kriziyle bağlantılı doğal afetler üzerine yapılan büyük araştırmalarla kehanetlerin tuttuğu görülüyor.

Elbette kehanetleriyle tanınan Vanga’nın bazı gerçekleşmeyen kehanetleri de vardır. Bunlardan biri, 45. ABD başkanının ülkeyi yok edeceği ancak ABD’nin Donald Trump’tan sonra bile süper güç şeklinde dünyaya liderlik etmeye devam edeceğiydi.

Vanga ayrıca 2010-2014 yıllarının arasında bir nükleer savaş daha yaşanacağını ancak bu öngörünün gerçekleşmediğini söyledi.

Sosyal medya Baba Vanga ile ilgili kehanetlerle dolu ancak bu kehanetlerin kör bir mistik tarafından mı yapıldığı resmi olarak kanıtlanamadı. Ayrıca Vanga’nın gerçekleşmeyen birçok kehanetinin olduğunu da unutmamak gerekir.

İlgili Haberler