SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Beşiktaş 11 futbolcuyu kapı dışarı ediyor

Beşiktaş 11 futbolcuyu kapı dışarı ediyor

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın birçok oyuncunun sözleşmesini bonservis bedeli almadan feshederek gönderdiği bilgisine ulaşıldı.

Yayınlanma:
ABONE OL
Beşiktaş 11 futbolcuyu kapı dışarı ediyor

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın birçok oyuncunun sözleşmesini bonservis bedeli almadan feshederek gönderdiği bilgisine ulaşıldı.

Yeni sezonda her üç kategoride de şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Beşiktaş, Başkan Hasan Arat ile yönetimin bu amaçla kulüp tarihinin en büyük takım faaliyetlerinden birini gerçekleştirecekleri konuşuluyor.

Cenk Tosun, Ghezzal, Rosier, Hadziahmetovic, Rebic gibi futbolcularla yollarını ayıran Beşiktaş, 11 futbolcudan hiçbir bonservis ücreti almadı.

İLGİLİ HABER Ahmet Çakar’ın istifa kararında dikkat çeken Galatasaray detayı!
Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın birçok oyuncunun sözleşmesini bonservis bedeli almadan feshederek gönderdiği bilgisine ulaşıldı.

BEŞİKTAŞ’TAN ŞU ANDA 6 TRANSFER

Yönetim kurulu şu ana kadar 2024 yaz transferi Ciro İmmobile, Gabriel Paulista, Rafa Silva, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour’u kadrosuna kattı ve yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un düşüncesiyle kulüpten 22 oyuncuyu gönderdi.

Beşiktaş 11 futbolcuyu kapı dışarı ediyor

CENK TOSUN FENERBAHÇE’YE ROSİER LEGANES’E GİTTİ

Siyah beyazlı takımlara ayrılan oyuncular arasında en dikkat çeken isim ise Cenk Tosun oldu. 2018’de 22 milyon euro karşılığında Everton’a satılan ve Beşiktaş’a tarihin en yüksek bonservis bedelini getiren oyuncu olan Cenk Tosun, sözleşmesi bittikten sonra F.Bahçe’ye transferi gerçekleştirildi.

Beşiktaş 11 futbolcuyu kapı dışarı ediyor

İkinci en önemli isim ise siyah beyazlı forma ile Süper Lig’de 1’er Türkiye Kupasını ve Süper Kupayı kazanan Valentin Rosier’di. İki yıl önce transferi için 4.8 milyon euro verilen Fransız sağ bek oyuncusu, Leganes’e bedelsiz olarak teklif edildi.

BEŞİKTAŞ 1 LİRA BİLE BONSERVİS ALMADI

Beşiktaş, adı geçen 22 oyuncudan 11’ini (Hadziahmetoviç, Tayfur, Emrecan Uzunhan, Aytuğ, Ahmet, Emrecan Bulut, Abdülmecid, Halil, Bilal, Necati, Kerem Atakan) başka takımlara kiralık olarak gönderirken, 7’sininde sözleşmesi (Rosier, Rebic, Hasic, Montero, Umut, Erdoğan, Gudjulfi) bedelsiz feshedildi.

Sözleşmeleri sona eren Cenk ve Ghezzal ile bir anlaşmaya varılmazken, Gökhan İnler’in futbolu bıraktığı bilgisi paylaşıldı. Dolayısıyla Beşiktaş, yukarıda adı geçen oyuncuların hiçbirinden transfer ücreti almamış oldu.

İlgili Haberler