SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OTOMOBİL » Çinli otomobil markası yeni modellerini Türkiye’ye getiriyor

Çinli otomobil markası yeni modellerini Türkiye’ye getiriyor

Volvo'nun ana şirketi Geely Automobile'in elektrikli araç markalarından biri olan Lynk & Co, şarj edilen hibrit SUV Model 01'i Türkiye'de satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
ABONE OL
Çinli otomobil markası yeni modellerini Türkiye’ye getiriyor

Volvo’nun ana şirketi Geely Automobile’in elektrikli araç markalarından biri olan Lynk & Co, şarj edilen hibrit SUV Model 01’i Türkiye’de satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Bir Çin markası daha Türkiye pazarına girmeyi planlıyor. Volvo Cars’ın kardeş markalarından biri olarak bilinen Lynk & Co, SUV modeli 01’in Türkiye yollarına çıkması için gün saymaya başladı. Lynk & Co 01, tasarımı ve özellikleriyle öne çıkıyor ve şarj edilebilir hibrit sistem olan PHEV ile donatılıyor.

Otomobilin özelliklerine bakmadan önce, markayla yapılan görüşmelerde Lynk & Co 01 modelinin Türkiye’ye geldiğini fakat fiyatlar açıklanmadan önce PHEV’ler için özel tüketim vergisi rejiminin ortaya çıktığını belirtelim. Fiyatı henüz belirlenmedi ancak indirimli versiyonun fiyatı 2 milyon lira üzerinde olacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABER Yeni Peugeot 3008 ve E-3008’in satış fiyatları belli oldu
Volvo'nun ana şirketi Geely Automobile'in elektrikli araç markalarından biri olan Lynk & Co, şarj edilen hibrit SUV Model 01'i Türkiye'de satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Lynk & Co, şarj edilen hibrit SUV Model 01

Lynk & Co 01 dört farklı kasa rengiyle geliyor. Bunlar; mavi, siyah, beyaz ve gri olarak üretildi. Toplam uzunluk 4541 mm, toplam genişlik 1857 mm, toplam yükseklik 1694 mm, dingil mesafesi 2734 mm. Önden çekişli modelde 1,5 litrelik motor, 60 kW elektrik motoru ve 17,6 kWh pilden oluşan şarj edilen hibrit sistem kullanılıyor. Sistem toplam 261 hp güce ve 425 Nm torka sahip olup, tamamen elektrikli olarak 75 kilometre menzil sağlıyor.

Split LED farları, LED stop lambaları, panoramik cam tavanı ve 20 inç jantlarıyla öne çıkan bu model, Bosch’un geliştirdiği iBooster rejeneratif fren sistemi ile donatılıyor.

PHEV sürüş modları Pure, Hybrid ve Power modlarından oluşuyor. Aracın iç kısmında 12,3 inç HD dijital gösterge paneli, 12,8 inç dokunmatik ekranı, kablosuz cep telefonu şarj istasyonu, 10 hoparlöre sahip Harman Infinity ses sistemi, ortam aydınlatması ve 18 gelişmiş sürücü destek teknolojisi bulunuyor.

Bu konu ile ilgili gelişmeleri siz değerli okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili Haberler