SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » MAGAZİN » Ece Seçkin ilk kez konuştu: Hayata tutunmaya çalışıyorum

Ece Seçkin ilk kez konuştu: Hayata tutunmaya çalışıyorum

Geçen günlerde iki aylık hamileyken düşük yapan şarkıcı Ece Seçkin, "Hayatımın en kötü yazını geçirdim. Şükrederek hayata tutunmaya devam ediyorum" dedi.

Yayınlanma:
ABONE OL
Ece Seçkin ilk kez konuştu: Hayata tutunmaya çalışıyorum

Geçen günlerde iki aylık hamileyken düşük yapan şarkıcı Ece Seçkin, “Hayatımın en kötü yazını geçirdim. Şükrederek hayata tutunmaya devam ediyorum” dedi.

Şarkıcı Ece Seçkin, son dönemde hayatının en zor dönemini geçirdiğini açıkladı. İki hafta önce, iki aylık hamileyken düşük yaşadığını duyurdu. İşte diğer detaylar…

ECE SEÇKİN

İLGİLİ HABER Türk popunun devlerinden Metin Arolat hayatını kaybetti!
Geçen günlerde iki aylık hamileyken düşük yapan şarkıcı Ece Seçkin, "Hayatımın en kötü yazını geçirdim. Şükrederek hayata tutunmaya devam ediyorum" dedi.

ŞARKICI ECE SEÇKİN HAYATININ EN ZOR DÖNEMİNİ GEÇİRDİĞİNİ DUYURDU

 Geçtiğimiz günlerde Bayrampaşa’da verdiği konser öncesinde muhabirlerle konuşan Ece Seçkin, yaşadığı acıyı ve üzüntüyü paylaştı. Seçkin, “Hayatımın en kötü yazını geçirdim. Şükrederek hayata tutunmaya devam ediyorum” dedi. 2021’de pilot Çağrı Terlemez ile evlenen Ece Seçkin, zor günlerinde ailesiyle birlikte toparlanmaya çalıştığını belirtti. Konuşurken zorlandığı gözlenen Seçkin, duygusal bir süreçten geçtiğini ve iyileşme sürecinde destek aradığını ifade etti.

Şarkıcı Ece Seçkin, geçenlerde yaşadığı üzücü bir olayla gündemde. İki aylık hamileyken düşük yaparak büyük bir acı yaşadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Seçkin, “Hayatımın en kötü yazını geçirdim. Şükrederek hayata tutunmaya devam ediyorum,” dedi. 2021’de pilot Çağrı Terlemez ile evlenen Ece Seçkin, yaşadığı bu zor dönemden güçlükle de olsa çıkmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz hafta Bayrampaşa’da bir konser öncesi medyanın karşısına çıkan Seçkin, yaşadığı kaybı ve acıyı anlatırken oldukça duygusal anlar yaşadı. Bebeğini kaybetmenin derin üzüntüsünü dile getiren Seçkin, ailesiyle birlikte bu zor süreci atlatmaya çalıştığını belirtti. Konuşma sırasında yaşadığı duygusal zorluklar gözlerden kaçmadı.

İlgili Haberler