SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GENEL » Kamala Harris’in adaylığına 1 ayda para yağdı

Kamala Harris’in adaylığına 1 ayda para yağdı

ABD'de başkanlık seçimi tüm hızı ile devam ediyor. Başkanlık adaylarından olan Kamala Harris seçim kampanyası süresince 21 Temmuz'dan bugüne 54 milyon dolar bağış topladı.

Yayınlanma:
ABONE OL
Kamala Harris’in adaylığına 1 ayda para yağdı

ABD’de başkanlık seçimi tüm hızı ile devam ediyor. Başkanlık adaylarından olan Kamala Harris seçim kampanyası süresince 21 Temmuz’dan bugüne 54 milyon dolar bağış topladı.

ABD’nin başkanlık adayları arasında dikkat çeken isim Kamala Harris seçim süresince elde ettiği bir başarı ile takdir topladı. Harris’in seçim kampanyasının başkanlığını yapan Jen O’Malley Dillon düzenlediği toplantıda açıklamalarda bulundu.

Dillon açıklamasında Harris’in 4 günde 82 Milyon dolar topladığını ve seçim süresince 21 Temmuz’dan bugüne toplanan bağışların sayısının 540 milyon dolara ulaştığını söyledi. 

İLGİLİ HABER ODTÜ mezuniyet töreninde açılan pankartlar sosyal medyayı salladı
ABD'de başkanlık seçimi tüm hızı ile devam ediyor. Başkanlık adaylarından olan Kamala Harris seçim kampanyası süresince 21 Temmuz'dan bugüne 54 milyon dolar bağış topladı.

Dillon’ın açıklamalarına göre, kongre sadece katılımıyla değil, aynı zamanda kampanyaya sağlanan destekle de büyük bir başarı elde etti. Kongrenin başlamasından bu yana 200 bin yeni gönüllü kampanyaya kayıt yaptırarak, toplam gönüllü sayısında önemli bir artışa neden oldu. Bağışlarda da benzer bir durum yaşandı. Bağışların tam üçte biri ilk kez bağışta bulunan kişilerden oluştu. En dikkat çekici nokta ise, öğretmenler ve hemşirelerin en büyük bağışçı grupları arasında yer alması oldu.

Kamala Harris

Harris’in Bağış Rekoru

Başkan Joe Biden’ın başkanlık seçimi için aday göstermesinin ardından, Kamala Harris ilk 24 saatte 81 milyon dolar bağış topladı. Elde dilen bu bağış miktarı tek bir günde toplanan en yüksek bağış miktarı olarak kayıtlara geçti.

ABD’de süren seçim çalışmaları boyunca elde edilen bağış miktarı ve bağışçıların sayısı elde edilecek sonuçlar noktasında fikir verme olasılığını taşıyor. 

İlgili Haberler