SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Kerem Aktürkoğlu’ndan maç sonrası ilk açıklama

Kerem Aktürkoğlu’ndan maç sonrası ilk açıklama

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys'a karşı aldığı 3-2'lik mağlubiyetin ardından, takımın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
ABONE OL
Kerem Aktürkoğlu’ndan maç sonrası ilk açıklama

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys’a karşı aldığı 3-2’lik mağlubiyetin ardından, takımın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Çekişmeli geçen bu mücadelede alınan yenilgi sonrası Aktürkoğlu, hem maçın zorluklarından hem de rövanş maçı için takımın umutlarından bahsetti.

Kerem Aktürkoğlu

İLGİLİ HABER Ahmet Çakar’ın istifa kararında dikkat çeken Galatasaray detayı!
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys'a karşı aldığı 3-2'lik mağlubiyetin ardından, takımın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

“BÖYLE BİR MAÇ BEKLİYORDUK, AMA GOLLER ŞAŞIRTTI”

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kerem Aktürkoğlu, karşılaşmanın tahmin ettikleri gibi zorlu geçtiğini ancak yedikleri gollerin beklemedikleri anlarda geldiğini vurguladı. Kerem, “Gerçekten zor bir maç oldu. Bu denli çekişmeli geçeceğini biliyorduk ama yediğimiz goller, özellikle soyunma odasına 2-0 geride gitmek moralimizi çok bozdu. Ancak bu maçın ikinci bir ayağı var ve bunu biliyorduk. Soyunma odasında bunu konuştuk, büyük bir enerjiyle ikinci maça hazırlanacağız,” dedi.

GALATASARAY HAKKINDA

“RÖVANŞ MAÇINDA HER ŞEYİ TELAFİ EDECEĞİZ”

Kerem Aktürkoğlu, son dakika penaltısıyla gelen yenilgiyi istemedikleri bir sonuç olarak değerlendirirken, İstanbul’da oynanacak olan rövanş maçında her şeyi telafi edeceklerini belirtti. “İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu, ama önümüzde İstanbul’da oynayacağımız bir maç var. Taraftarımızın desteğiyle turu geçip Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi hedefliyoruz. Zemin farklıydı, ama bunu bahane etmiyoruz. Bu mağlubiyeti telafi edecek gücümüz var. Hiçbir şey bitmiş değil, kafaları kaldırıp haftaya bunu düzelteceğiz inşallah,” diye konuştu.

GALATASARAY

“KENDİ PERFORMANSIMI YORUMLAMAK İSTEMİYORUM, ÖNEMLİ OLAN TAKIM”

Kendi performansına dair sorulan soruya ise Kerem Aktürkoğlu, bireysel olarak kendisini değerlendirmek istemediğini belirtti. “Kendi performansımı yorumlayacak durumda değilim. Sonuçta kaybettiğimizde de, kazandığımızda da önemli olan takımın başarısıdır. Galatasaray formasını giyen bir oyuncu olarak, hem saha içinde hem de saha dışında elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İnşallah rövanşı kazanacağız,” ifadelerini kullandı.

Galatasaray, İstanbul’da oynanacak olan rövanş maçında Young Boys karşısında alacağı sonuçla Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefini sürdürmek istiyor. Aktürkoğlu ve takım arkadaşları, bu zorlu mücadelede taraftarlarının desteğine güveniyor.

İlgili Haberler