SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OTOMOBİL » Kia Sorento’nun Türkiye satış fiyatı açıklandı

Kia Sorento’nun Türkiye satış fiyatı açıklandı

Kia'nın SUV segmentindeki en iddialı modeli Yeni Sorento, Türkiye'de yola çıkmak için geri sayıma başladı. İşte detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Kia Sorento’nun Türkiye satış fiyatı açıklandı

Kia’nın SUV segmentindeki en iddialı modeli Yeni Sorento, Türkiye’de yola çıkmak için geri sayıma başladı. İşte detaylar…

YENİ KIA SORENTO TÜRKİYE’DE SATIŞTA

Satış Fiyatı Ne Kadar?

Kia’nın SUV segmentindeki en yeni modeli Sorento, Türkiye pazarında satışa sunuldu. 5 ve 7 koltuklu alternatiflerle gelen bu araç, özellikle “Doğa için Cesur” temasıyla dikkat çeken modern tasarımıyla öne çıkıyor. Aracın tasarımında yapılan yenilikler arasında, baştan aşağıya yenilenen kaput, dikey farlar ve yıldız haritası şeklinde tasarlanmış gündüz farları yer alıyor. Arka kısımda ise yenilenmiş dikey arka far grafikleri ve yeni tampon tasarımı göze çarpıyor.

İLGİLİ HABER Yeni Peugeot 3008 ve E-3008’in satış fiyatları belli oldu
Kia'nın SUV segmentindeki en iddialı modeli Yeni Sorento, Türkiye'de yola çıkmak için geri sayıma başladı. İşte detaylar...

GENİŞ RENK SEÇENEKLERİ VE İÇ DONANIM ÖZELLİKLERİ

Türkiye’de 9 farklı dış renk seçeneğiyle satışa sunulan Yeni Kia Sorento, üç yeni renkle de renk paletini genişletiyor. Bu yeni renkler arasında Volcanic Kahve, Interstellar Gri ve Cityscape Yeşil bulunuyor. Bunun yanında İnci Beyaz, İnci Siyah, Saten Gri, Gravity Mavi, Metal Gri ve Mineral Mavi gibi mevcut renk seçenekleri de tercih edilebiliyor.

Yeni Sorento’nun iç mekânında, kullanıcı konforunu maksimize eden özellikler dikkat çekiyor. Hava hücreli bel desteği ve elektrikli ayarlanabilir yan desteklere sahip Ergo Motion sürücü koltuğu, Relaxation özellikli ön koltuklar, elektrikli ayarlanabilir, soğutmalı ve ısıtmalı ön koltuklar ile ikinci sıra ısıtmalı koltuklar aracın standart donanımları arasında yer alıyor. Kia, sürdürülebilirliği desteklemek amacıyla geri dönüştürülmüş PET malzemelerden üretilen Nappa deri döşeme seçeneği de sunuyor. Ayrıca, 12,3 inç dokunmatik bilgi-eğlence ekranı ve 12,3 inç sürücü gösterge paneli, dijital dikiz aynası gibi ileri teknolojiye sahip çift panoramik entegre ekranlarla donatılmış durumda.

HİBRİT MOTOR VE GELİŞMİŞ GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ

Yeni Kia Sorento, Türkiye’de yalnızca hibrit motor seçeneğiyle sunuluyor. 1.6 T-GDI motoru ve 1.49 kWh bataryayla donatılan araç, 6 ileri otomatik şanzıman ve 4WD sürüş sistemi ile dikkat çekiyor. Ayrıca, araçta parmak izi tanıma teknolojisi de bulunuyor. Bu teknoloji, kullanıcı profiline göre özelleştirme ve vale modu gibi işlevleri PIN kodu yerine parmak iziyle kontrol etmeyi mümkün kılıyor.

Sorento’nun güvenlik özellikleri arasında Akıllı Hız Sabitleme Sistemi (SCC), Kör Nokta Çarpışma Önleme Asistanı (BCA), Arka Çapraz Trafik Çarpışma Önleme Asistanı (RCCA) gibi sistemler yer alıyor. Yeni eklenen uzaktan bagaj kapanma özelliği, sürücünün araçtan uzaklaşması durumunda bagaj kapağını otomatik olarak kapatıyor. Sorento, ön ve yan hava yastıklarının yanı sıra yeni eklenen ikinci sıra arka boyun hava yastığı ve ön orta hava yastığı da dâhil olmak üzere toplam yedi adet hava yastığı ile güvenliği en üst düzeye çıkarıyor.

YENİ KIA SORENTO’NUN TÜRKİYE FİYATI

Yeni Kia Sorento, Türkiye’de 3.995.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu iddialı model, gelişmiş teknolojileri, modern tasarımı ve hibrit motor seçeneği ile Türkiye yollarında dikkat çekmeye hazırlanıyor.

İlgili Haberler