SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OTOMOBİL » MG Motor, XS modelinin ikinci jenerasyonunu sahaya çıkarıyor

MG Motor, XS modelinin ikinci jenerasyonunu sahaya çıkarıyor

Çinli otomobil devi SAIC'in bünyesinde yer alan MG Motor, ZS modelinin ikinci neslini tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 28 Ağustos'ta gerçekleştirilecek lansman öncesinde modelin ilk görselleri ve teknik özellikleriyle ilgili bazı bilgiler paylaşıldı.

Yayınlanma:
ABONE OL
MG Motor, XS modelinin ikinci jenerasyonunu sahaya çıkarıyor

Çinli otomobil devi SAIC’in bünyesinde yer alan MG Motor, ZS modelinin ikinci neslini tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 28 Ağustos’ta gerçekleştirilecek lansman öncesinde modelin ilk görselleri ve teknik özellikleriyle ilgili bazı bilgiler paylaşıldı.

MG, SUV modellerine olan ilgiyi artırmak için popüler ZS modelini yepyeni bir versiyonla karşımıza çıkarıyor. Hibrit motor seçeneğiyle daha çevreci bir sürüş deneyimi sunacak olan ZS Hybrid+, tamamen yenilenen tasarımı ve yükseltilmiş iç mekan kalitesiyle dikkat çekiyor. Paylaşılan ilk görseller, aracın MG’nin yeni tasarım dilini yansıtan daha keskin hatlara sahip olduğunu ortaya koyuyor. Eğimli motor kaputu, geniş hava girişleri ve agresif LED farlar, ZS Hybrid+’a dinamik bir görünüm kazandırıyor.

İLGİLİ HABER Yeni Peugeot 3008 ve E-3008’in satış fiyatları belli oldu
Çinli otomobil devi SAIC'in bünyesinde yer alan MG Motor, ZS modelinin ikinci neslini tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 28 Ağustos'ta gerçekleştirilecek lansman öncesinde modelin ilk görselleri ve teknik özellikleriyle ilgili bazı bilgiler paylaşıldı.

Karanlıkta bile kendini belli eden keskin hatları ve geniş duruşuyla yeni model, ilk bakışta göz kamaştırıyor. Düz omuz çizgisi ve geniş çamurluklar, aracın güçlü ve kararlı bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor. Yan aynaların yerini alan 360 derece görüş kameraları ise hem şıklığı artırıyor hem de sürücülere güven konusunda yeni bir boyut kazandırıyor. Arka kısımda yer alan çift parçalı LED stoplar ve sportif difüzör, aracın dinamik karakterini daha da belirginleştiriyor. Kabin tasarımıyla ilgili detaylar henüz açıklanmasa da, daha teknolojik ve şık bir iç mekanın bizi beklediğini söyleyebiliriz.

MG ZS Hybrid+

Yeni Nesil Hibrit Sistem

Yeni nesil MG ZS, MG3 modelinde kullanılan Hybrid+ sistemini miras alıyor. Bu sistem, 102 PS güç üreten 1.5 litrelik dört silindirli bir benzinli motor, 100 kW’lık elektrik motoru, 3 ileri otomatik şanzıman ve 1.83 kWh kapasiteli bir bataryadan oluşuyor. Bu kombinasyon, MG ZS’e 192 beygirlik toplam güç sunarak segmentindeki birçok rakibini geride bırakıyor.

Çok Yönlü Güç Seçenekleri

MG ZS Hybrid+, sadece hibrit motor seçeneğiyle sınırlı değil. Model gamında turbo benzinli ve %100 elektrikli versiyonlar da yer alacak. Bu sayede farklı tüketici ihtiyaçlarına cevap verebilecek geniş bir seçenek sunuluyor.

Mevcut kasa, ilk olarak 2017 yılında Çin pazarında tanıtılmış ve 2018’de elektrikli versiyonu ile dünya genelinde büyük ilgi görmüştü. Yeni nesil MG ZS Hybrid+’ın ilk teslimatlarının Ekim ayından itibaren Avrupa’da başlaması planlanıyor. Daha sonraki aylarda ise diğer pazarlarda da satışa sunulacak.

İlgili Haberler