SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » MAGAZİN » Nagihan Karadere sevgilisiyle düşman çatlattı

Nagihan Karadere sevgilisiyle düşman çatlattı

Nagihan Karadere evleneceğini açıklamıştı. Düğün öncesi tatilleriyle dikkat çektiler! İşte detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Nagihan Karadere sevgilisiyle düşman çatlattı

Nagihan Karadere evleneceğini açıklamıştı. Düğün öncesi tatilleriyle dikkat çektiler! İşte detaylar…

Ünlü Survivor yarışmacısı ve milli atlet Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde özel hayatına dair dikkat çekici açıklamalar yaptı. Survivor 2025 kadrosunda yer alacağı konuşulan Karadere, yakın arkadaşı Tuğba Özay’ın tanıştırdığı iş insanıyla evlenmeye hazırlanıyor. Karadere, sevgilisinin ismini açıklamaktan kaçınsa da, düğün detaylarını paylaşmaktan çekinmedi.

Karadere, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programında düğün hazırlıklarını duyurdu ve romantik bir evlilik teklifi aldığını belirtti. Kiraz sapından yapılmış yüzüğün takıldığı teklifin ardından, düğünlerinin Monako’da yapılacağını açıkladı. Nazar değmesinden korktuğu için sevgilisiyle ilgili bilgileri gizli tutmayı tercih eden Karadere, şimdi de Bodrum’un keyfini çıkarırken kameralara yakalandı.

İLGİLİ HABER Türk popunun devlerinden Metin Arolat hayatını kaybetti!
Nagihan Karadere evleneceğini açıklamıştı. Düğün öncesi tatilleriyle dikkat çektiler! İşte detaylar...

nagihan karadere sevgilisi

Bodrum’un Gündoğan bölgesinde denizin ve güneşin tadını çıkaran Karadere, gizemli sevgilisiyle birlikte görüntülendi. Sosyal medya kullanıcıları, Karadere’nin bu tatilinde sevgilisiyle uyumunu oldukça beğendi ve çifti birbirine yakıştırdı.

Bu tatilin, düğün öncesi stres atma ve romantik bir kaçış olarak görülebileceği düşünülüyor. Nagihan Karadere’nin özel hayatı hakkındaki bu yeni gelişmeler, hem hayranları hem de magazin dünyası tarafından merakla takip ediliyor.

İlgili Haberler