SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNDEM » Narin Güran cinayeti itirafçısı Nevzat Bahtiyar’dan şok iddia: Katili amcası!

Narin Güran cinayeti itirafçısı Nevzat Bahtiyar’dan şok iddia: Katili amcası!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra ölü olarak ulunan Narin Güran'ın öldürülmesiyle gizem ortaya çıktı. İtirafçı Nevzat Bahtiyar cezaevinden çıkarıldı ve adliyeye getirildi. Cinayetle ilgili bildiği herşeyi anlatacağını söyleyen Bahtiyar, Salim Güran'ın Narin'i, annesi ile olan ilişkisini gördüğü için öldürüp cesedini kendisine vererek yok etmesini istediğini iddia etti.

Yayınlanma:
ABONE OL
Narin Güran cinayeti itirafçısı Nevzat Bahtiyar’dan şok iddia: Katili amcası!

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra ölü olarak ulunan Narin Güran’ın öldürülmesiyle gizem ortaya çıktı. İtirafçı Nevzat Bahtiyar cezaevinden çıkarıldı ve adliyeye getirildi. Cinayetle ilgili bildiği herşeyi anlatacağını söyleyen Bahtiyar, Salim Güran’ın Narin’i, annesi ile olan ilişkisini gördüğü için öldürüp cesedini kendisine vererek yok etmesini istediğini iddia etti.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran’ın cinayeti hakkında bir son dakika gelişmesinin yaşandığı öğrenildi.

Sözcü gazetesinin haberine göre, tutuklanarak T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edilen itirafçı Nevzat Bahtiyar, pişmanlık duyduğunu ve bildiği herşeyi dürüstçe anlatacağını söyleyerek talepte bulundu. Bahtiyar, sıkı güvenlik önlemleriyle birlikte dün gece gizlice Adliye binasına getirildi.

İLGİLİ HABER Tokat’ta zihinsel engelli genç, bıçakla bir kadına saldırdı!
Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra ölü olarak ulunan Narin Güran'ın öldürülmesiyle gizem ortaya çıktı. İtirafçı Nevzat Bahtiyar cezaevinden çıkarıldı ve adliyeye getirildi. Cinayetle ilgili bildiği herşeyi anlatacağını söyleyen Bahtiyar, Salim Güran'ın Narin'i, annesi ile olan ilişkisini gördüğü için öldürüp cesedini kendisine vererek yok etmesini istediğini iddia etti.

Yeni itiraf: Katil Salim Güran!

Dört saat boyunca sorgulanan Nevzat Bahtiyar, Salim Güran’ın Narin’in annesi Yüksel’le cinsel ilişkiye girdiğini, Salim’in de kızın bunu görmesi üzerine Narin’i boğarak öldürdüğünü anlattı. Nevzat Bahtiyar, sorsusu sırasında şu ifadeleri kullandı:

Narin Güran cinayeti itirafçısı Nevzat Bahtiyar'dan şok iddia

‘Salim beni çağırdı’

“Olayın hararetinden ve Salim’in tehditlerinden dolayı bazı olayları farklı yorumladım. Bunu açıklığa kavuşturmak istiyorum.

21 Ağustos’ta saat 15.08’de Salim Güran’ı su sorunuyla ilgili aradım. Salim, kardeşi Arif’in evinin bulunduğu yerden beni aradı. Salim ve Arif’in evine birlikte girdik. Bir odanın kapısı hariç tüm kapılar kapalıydı.

‘Narin’in annesi ile bir ilişkiye girmiş kız da bunları görmüş’

Evde anne Yüksel, Enes, Eren, Muhammed Güran da dahil olmak üzere kimseyi görmedim. Odada olup olmadıklarını bilmiyorum çünkü herhangi bir ses duymadım. Salim beni soldaki odalardan birine götürdü. Odada Narin’in yerde hareketsiz yattığını gördüm. Hatırladığım kadarıyla da Narin’in ağzında köpüren sıvı vardı.

Salim bana şunları söyledi: ‘Ben bu kızı Yüksel’le beni birlikte gördüğü için öldürmek zorunda kaldım. Artık sen benim suç ortağımsın. Tanık olduğunuz için bu bedeni yok edeceksiniz. Aksi takdirde oğlunuzu gittiği futbol okuluna götürüp başından vuracağım. Bunu yok edin, size 200 bin lira vereceğim” diye konuştu.

Daha sonra Salim’le birlikte cesedi battaniyenin altına bıraktık. Salim cesedi elime verdikten sonra ben de cesedi alıp evden çıktım.

Kapının dışında Narin’in terlikleri var. Salim’i dinleyerek battaniyeye sarıldım ve arabaya bindirmek için eve gittim. İlk olarak cesedi deponun penceresinden dışarı attım. Daha sonra çuvalı cesedin başından geçirdi. Daha sonra cesedi arabamın arka koltuğundaki halının üzerine bıraktım. Battaniyeyi de Salim’e verdim

Salim battaniyeyi arabasında bıraktı. Bana şunları söyledi: “Gerekiyorsa cesedi parçalara ayırın, sonra Eğertutmaz Deresi’ne atın. O sırada Arif Güran’ın evine baktığımda Narin’in annesi Yüksel’in yüzünü tutarak ağladığını gördüm.

Cenazeyi Eğertutmaz deresine götürüp daha önce koyduğum yere bıraktım. Dikkat çekmesin diye oraya büyük bir taş koydum. Bir ayağı çuvalın içinden çıkmış.

Daha sonra orayı terk ettim. Olaydan sonra Salim’le ne yüz yüze ne de telefonda görüştüm.

Birkaç gün sonra sokakta benimle karşılaştığında kaşlarını kaldırarak selam verdi. Salim’in cesedi bıraktığım yeri gördüğünü bilmiyorum. Ancak köyün üst kısmından o dere açıkça görülebilmektedir. Yani Salim beni arkadan takip etmiş ve cesedi nereye koyduğumu görmüş olabilir. Aynen öyle oldu. Ancak Narin’i kesinlikle ben öldürmedim. Sırf Salim bana verdi diye cesedi dereye bıraktım.”

Nevzat Bahtiyar, ifadesi sonrasında tutulduğu cezaevine geri götürüldü.

İlgili Haberler