SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Rafa Silva bu maçı da boş geçmedi!

Rafa Silva bu maçı da boş geçmedi!

Beşiktaş, Lugano karşısında beraberlik elde etti. Turun kaderi İstanbul'a kaldı! İşte detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Rafa Silva bu maçı da boş geçmedi!

Beşiktaş, Lugano karşısında beraberlik elde etti. Turun kaderi İstanbul’a kaldı! İşte detaylar…

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda İsviçre’nin Lugano ekibiyle karşılaştı ve mücadele 3-3 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla siyah-beyazlılar, tur şansını İstanbul’a taşıdı.

Maçın yıldızlarından biri, sezon başında takıma katılan Portekizli futbolcu Rafa Silva oldu. Silva, Gedson Fernandes’e yaptığı müthiş asistle göz doldurdu. 31 yaşındaki oyuncu, 60 kez topla buluşarak, 41 pasından 31’inde isabet sağladı ve 3 kilit pas verdi. Ayrıca, 4 ikili mücadelenin 3’ünde başarı sağladı. Geçtiğimiz sezon Benfica’da 22 gol ve 15 asistle etkileyici bir performans sergileyen Silva, Beşiktaş forması altında da başarılı bir performans sergileyerek taraftarların sevgilisi oldu. Şu ana kadar çıktığı 4 maçta 3 gol ve 2 asist kaydeden Silva, Süper Kupa’da Galatasaray’a bir gol ve bir asist yaparken, ligde Samsunspor ve Antalyaspor ağlarını havalandırdı.

İLGİLİ HABER Ahmet Çakar’ın istifa kararında dikkat çeken Galatasaray detayı!
Beşiktaş, Lugano karşısında beraberlik elde etti. Turun kaderi İstanbul'a kaldı! İşte detaylar...

beşiktaş playoff

Gedson Fernandes de maçta parlayan bir diğer isimdi. Lugano filelerine iki gol atan Fernandes, Aralık 2011’de Maccabi Tel Aviv karşısında duble yapan Ricardo Quaresma’dan sonra Beşiktaş formasıyla deplasmanda Avrupa kupası maçında iki gol atan ikinci Portekizli futbolcu oldu. Ayrıca, bu maçta Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarındaki ilk golünü Lugano’ya atmış oldu.

Bu etkileyici performanslarla Beşiktaş, tur şansını İstanbul’daki ikinci maça taşıdı ve taraftarlar, hem Rafa Silva’nın hem de Gedson Fernandes’in takım üzerindeki olumlu etkilerini daha da yakından görme fırsatı bulacak.

İlgili Haberler