SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » MAGAZİN » Sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı yoğun bakıma alındı

Sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı yoğun bakıma alındı

Yazar Ayşenur Yazıcı'nın yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. Ünlü ismin oğlu Ayşenur Yazıcı'nın sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda, annesinin acilen kana ihtiyacı olduğunu duyurdu.

Yayınlanma:
ABONE OL
Sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı yoğun bakıma alındı

Yazar Ayşenur Yazıcı’nın yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. Ünlü ismin oğlu Ayşenur Yazıcı’nın sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda, annesinin acilen kana ihtiyacı olduğunu duyurdu.

Sunucu ve aynı zamanda yazar Ayşenur Yazıcı’nın yoğun bakıma kaldırıldığı bilgisi geldi. Haberi ünlü ismin oğlu duyururken annesinin sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda, annesinin acilen kana ihtiyacı olduğunu söyledi. Yazıcı’nın 2 gün yoğun bakımda kaldığını duyuran Kerem Kürşat Yazıcı, Twitter hesabından şu mesajı yayınladı:

Sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı yoğun bakıma alındı

İLGİLİ HABER Türk popunun devlerinden Metin Arolat hayatını kaybetti!
Yazar Ayşenur Yazıcı'nın yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. Ünlü ismin oğlu Ayşenur Yazıcı'nın sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda, annesinin acilen kana ihtiyacı olduğunu duyurdu.

AYŞENUR YAZICI KİMDİR?

Erzurumlu subay baba ile Elazığlı öğretmen annenin ilk çocuğu olan Ayşenuz Yazıcı, işköğrenimini Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde, orta öğrenimini Paris’te, orta öğrenimini Ankara’da Tevfik Fikret Lisesi’nde, üniversite eğitimini Fransa Lyon’da Académie du Rhône’da tamamladı. Kozmetoloji, performans ve sinematografi eğitimi aldı.

1983 yılında İzmir TRT’de işe başladı. TRT’de çalışmalarına devam ederken 5 yıl boyunca Türkiye temsilcisi Christian Dior’da teknik müdür ve eğitmenlik yaptı. Printemps Mağazaları’nın reklam, animasyon, halkla ilişkiler müdürü olarak görev yaptığı yıllarda, büyük ölçekli kozmetik promosyonlarının ilk yöneticisi ve destekçisi oldu.

Ayşenur Yazıcı, 1984’te evlendi ve bir buçuk yıl evliliğini 1986 yılında boşanarak bitirdi. Bu evliliğinden Kerem (1986 doğumlu) adında bir oğlu oldu. 1989 yılında şimdiki soyadını kullandığı Cem Yazıcı’yla evlendi ancak 1996 yılında boşandılar.

1990-2011 yıllarının arasında özel televizyon kanallarında ve TRT’de sunucu ve sunucu olarak çalıştı. Bu meslekte 50’den fazla ödülü bulunmaktadır. Türk Dil Kurumu’nun verdiği en büyük onur olan “En İyi Türkçe Yayıncı” ödülüne layık görülmüştür.

Zülfü Livaneli’nin “Şahmeran” adlı filminde dünyaca ünlü makyaj sanatçısı Serge Mentelet ile çalıştı. 1990 yılından bu güne kadar çeşitli haftalık gazetelerde kozmetik yazılar ve psikolojik testler hazırlayıp yayınlıyor ve köşe yazarlığı yapmıştır.

TRT 1’de yayınlanan Sütlü Kahve adlı program; Yayınını sonlandırdıktan sonra ise “Yılın TV Aile medya etik” ödülünü aldı.

Şiir yarışmasında ödül aldı. Üniversitelerde renk terapisi ve hayata etkilerinin yanı sıra düşünce gücünün hayatımıza etkisi üzerine seminerler veriyor. Kozmik enerji tekniklerine dayalı bir öğretim yöntemi olan Reiki’nin ustasıdır.

İlgili Haberler