SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OTOMOBİL » Yeni Audi RS3 muhteşem tasarımıyla göz kamaştırdı

Yeni Audi RS3 muhteşem tasarımıyla göz kamaştırdı

Audi RS3 görenleri büyülüyor! Tüm detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
ABONE OL
Yeni Audi RS3 muhteşem tasarımıyla göz kamaştırdı

Audi RS3 görenleri büyülüyor! Tüm detaylar haberimizde.

Audi markası yeni modelinin tanıtımını resmi olarak yaptı! Tasarımı büyüleyecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AUDI RS3 TANITIMI

Geçtiğimiz aylarda kamuflajlı şekilde en hızlı kompakt araç unvanını alan RS3 modelin tanıtımı uzun zamandır bekleniyordu. RS3 modelin büyük bir değişim yaşamadığı söyleniyor. Ön panjurlarda yapılan değişiklikler, hava menfezinin de sayısını artırmış durumda. Audi markasının son tasarımının 1987 Quattro S1 Pikes Peak’ten esinlenildiği söyleniyor. Aracın arka modelinde stop takımlarında yenilikler yapılmış. Renk paletinde ise iki farklı renk seçeneği müşterilere sunuluyor. Audi markası ilk kez Daytona Grey rengini sunacak. 

İLGİLİ HABER Yeni Peugeot 3008 ve E-3008’in satış fiyatları belli oldu
Audi RS3 görenleri büyülüyor! Tüm detaylar haberimizde.

audi rs3 tasarımları

Aracın ızgara, difüzör ve 19 inç büyüklüğündeki jantları da mat siyah olacak. Jantlar müşterinin talebine göre RS3 Performance Edition versiyonlarıyla değiştirilebilecek ve parlak siyah yapılabilecek. Araç kabini içinde opsiyonel karbon fiber yarış koltukları yer alacak. Koltuklar isteğe Nappa deri ile kaplanacak. Normal tasarım tercih eden kullanıcılar Nappa deriyle döşenen standart koltuk seçebilecek. Direksiyonların ise tasarımları kökünden değiştirilmiş. Direksiyon kırmızı düğmeler ve konum şeritleriyle müşterilere sunacak. Alt ve üstü düzleştirilen direksiyon sürücülere yarışçı olarak hissettirecek! Araç 5 silindirli motorla sunulurken 400 beygir ve 500 Nm güç üretimi yer alacak. Araç 100 kilometreye 3.8 saniyede çıkabilecek ve en yüksek hız 290 olacak. RS3 model 2 bin 200 ve 3 bin 500 devirlerle sunuluyor. Almanya’da satışları başlayan aracın ön siparişleri 66 bin Euro ile alınacak. 

İlgili Haberler