SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Young Boys-Galatasaray maçında Alman hakem düdük çalacak

Young Boys-Galatasaray maçında Alman hakem düdük çalacak

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turu karşılaşmasında görevlendirilecek hakem belli oldu. Karşılaşmayı Alman hakem Daniel Siebert görev yapacak.

Yayınlanma:
ABONE OL
Young Boys-Galatasaray maçında Alman hakem düdük çalacak

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi play-off turu karşılaşmasında görevlendirilecek hakem belli oldu. Karşılaşmayı Alman hakem Daniel Siebert görev yapacak.

Galatasar ile Şampiyonlar ligi heyecanı sürüyor. Sarı kırmızılı takımın temsilci olarak karşılaşacağı maç için hangi hakemin görev alacağı son günlerde büyük merak konusu oldu. Bu önemli maçta seyircilerin keyifli bir maç izlemeleri için tüm hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Peki bu tarihi karşılaşmanın hakemi kim olacak? İşte yanıtı…

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Galatasaray, İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik karşılaşmada Alman hakem Daniel Siebert düdük çalacak. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi hayali, İsviçre’de Alman hakem Daniel Siebert ve ekibi gözetiminde gerçekleşecek. Siebert’e Jan Seidel ve Rafael Foltyn yardımcı olacak, dördüncü hakem ise Daniel Schlager olacak. Maçın VAR hakemi ise Christian Dingert olarak açıklandı.

İlgili Haberler