SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » 2000 TL değerindeki 4 oyun o tarihe kadar ücretsiz

2000 TL değerindeki 4 oyun o tarihe kadar ücretsiz

Bu hafta sonu için ücretsiz olarak denenebilecek oyunlar belli oldu. Bu hafta değeri 2 bin TL'yi aşan 4 ürünü ücretsiz deneyebiliyorsunuz.

Yayınlanma:
ABONE OL
2000 TL değerindeki 4 oyun o tarihe kadar ücretsiz

Bu hafta sonu için ücretsiz olarak denenebilecek oyunlar belli oldu. Bu hafta değeri 2 bin TL’yi aşan 4 ürünü ücretsiz deneyebiliyorsunuz.

Game Pass aboneliğiyle ülkemiz oyunseverlerinin gönlünü kazanan Xbox, çeşitli etkinliklerle oyunseverleri mutlu ediyor. Bunlardan birisi de FreePlayDays etkinliği. Söz konusu etkinliğin, Game Pass Ultimate ile ame Pass Core abonelerine ve bazen tüm Xbox’u kullananların hafta sonu boyunca belirli oyunları ücretsiz oynamasına olanak tanır. 

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Bu hafta sonu için ücretsiz olarak denenebilecek oyunlar belli oldu. Bu hafta değeri 2 bin TL'yi aşan 4 ürünü ücretsiz deneyebiliyorsunuz.

FreePlayDays etkinliğinde ücretsiz oynanacak olan oyunlar belli olurken bu hafta sonu toplam değeri 2.134,75 TL gibi bir rakam olan 4’ten fazla ürünü ücretsiz deneyebilirsiniz. İşte o oyunlar:

Game Pass aboneliği ile ülkemizdeki oyunseverlerin kalbini kazanan Xbox, çeşitli etkinliklerle de oyunseverleri mutlu ediyor. Bunlardan birisi de Xbox FreePlayDays etkinliği. Bu etkinliğin, Game Pass Ultimate ile Game Pass Core abonelerine ve potansiyel oYukarıda görmüş olduğunuz dört oyunu 26 Ağustos sabahına kadar ücretsiz olarak deneyebileceksiniz. Deneme sürümünün yalnızca Game Pass Ultimate ile ame Pass Core abonelerine açık olduğunu belirtmekte fayda var.

Ücretsiz oyunlar nasıl oynanır?

Game Pass Ultimate ya da Core abonesiyseniz Microsoft Store aracılığıyla bu oyunların her birinde oturum açın ve yükleme seçeneğine tıklayın. Konsolu indirmek için ise Xbox Mağazası’nın abonelikler bölümüne gidin ve “Ücretsiz Oyun Günleri” bölümüne gidin. Herkesin kullanımına sunulan oyunlar için Microsoft Store’daki sayfalarını ziyaret etmeniz ve “Ücretsiz Deneme” bölümüne tıklamanız yeterlidir.

İlgili Haberler