SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Assassin’s Creed Shadows henüz çıkmadan kampanyası geldi

Assassin’s Creed Shadows henüz çıkmadan kampanyası geldi

Assassin’s Creed Shadows ve Intel işbirliği ile oyuna ücretsiz olarak sahip olabileceksiniz! İşte bilmeniz gerekenler...

Yayınlanma:
ABONE OL
Assassin’s Creed Shadows henüz çıkmadan kampanyası geldi

Assassin’s Creed Shadows ve Intel işbirliği ile oyuna ücretsiz olarak sahip olabileceksiniz! İşte bilmeniz gerekenler…

Gözde oyun serilerinden biri olan Assassin’s Creed’in yeni üyesi Assassin’s Creed Shadows için büyük bir heyecan yaşanıyor. Ubisoft ve Intel arasında yapılan özel iş birliği sayesinde, oyunseverlere hem müjde hem de fırsatlar sunuluyor.

Assassin’s Creed Shadows, çıkış gününde Intel XeSS ile uyumlu çalışacak ve Intel Core 14th Gen HX dizüstü bilgisayarlar, Anvil oyun motoru için en iyi optimizasyonları sağlayacak. Ayrıca, Intel Arc ekran kartları da bu optimizasyonlardan faydalanacak, oyunculara daha akıcı ve etkileyici bir oyun deneyimi sunacak.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Assassin’s Creed Shadows ve Intel işbirliği ile oyuna ücretsiz olarak sahip olabileceksiniz! İşte bilmeniz gerekenler...

assasains creed

6 Ağustos 2024 itibarıyla başlayan kampanya kapsamında, belirli Intel işlemcilerini veya Arc A serisi ekran kartlarını satın alan oyunculara Assassin’s Creed Shadows oyunu hediye edilecek. Bu kampanya, 15 Eylül 2024 tarihinde sona erecek, ancak kampanya kodlarının kullanımı için son tarih 30 Kasım 2024 olarak belirlenmiş.

Kampanyaya dahil olan mağazalar arasında İtopya ve Vatan Bilgisayar gibi tanınmış zincirler bulunuyor. Eğer yeni bir Intel işlemcisi veya Arc ekran kartı almayı düşünüyorsanız, bu fırsat sizin için kaçırılmayacak bir avantaj sunuyor.

Bu iş birliği, hem Intel’in donanımını hem de Assassin’s Creed Shadows’un oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Şimdi, bu heyecan verici fırsatı kaçırmamak için kampanyayı değerlendirin ve yeni nesil oyun deneyiminin keyfini çıkarın!

İlgili Haberler