SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Black Myth: Wukong, Steam’de Cyberpunk 2077’nin tahtına geçti

Black Myth: Wukong, Steam’de Cyberpunk 2077’nin tahtına geçti

Çinli oyun stüdyosu Game Science'ın amiral gemisi projesi Black Myth: Wukong, Steam'de tarihi bir başarıya imza atarak rekorları altüst etti.

Yayınlanma:
ABONE OL
Black Myth: Wukong, Steam’de Cyberpunk 2077’nin tahtına geçti

Çinli oyun stüdyosu Game Science’ın amiral gemisi projesi Black Myth: Wukong, Steam’de tarihi bir başarıya imza atarak rekorları altüst etti.

5 yıllık uzun bir bekleyişin ardından nihayet oyuncularla buluşan Black Myth: Wukong, 20 Ağustos 2024’te çıkışıyla Steam’i kasıp kavurdu. Çin mitolojisinin efsanevi kahramanı Sun Wukong’un maceralarını göz alıcı grafikler ve akıcı bir oynanışla bir araya getiren oyun, kısa sürede rekor kırmayı başardı. Beklentileri fazlasıyla karşılayan Black Myth: Wukong, Cyberpunk 2077 gibi sektörün önemli oyunlarını geride bırakarak oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Black Myth: Wukong Steam’de Tahtı Sarsıyor!

İlk çıkışından itibaren oyun dünyasının gözdesi haline gelen Black Myth: Wukong, Steam’de adeta bir fenomene dönüştü. Çin mitolojisinin efsanevi kahramanı Sun Wukong’un maceralarını göz alıcı grafikler ve akıcı bir oynanışla bir araya getiren bu yapım, oyuncuları kendisine hayran bırakmayı başardı.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Çinli oyun stüdyosu Game Science'ın amiral gemisi projesi Black Myth: Wukong, Steam'de tarihi bir başarıya imza atarak rekorları altüst etti.

Black Myth: Wukong

Hızla yükselen grafikleriyle dikkat çeken Black Myth: Wukong için hedefler büyüdü. Eğer önümüzdeki saatlerde 250 bin yeni oyuncu kazanabilirse, Steam tarihinin en çok oynanan oyunları listesinde 3. sıraya yerleşerek Counter-Strike 2’yi tahtından edecek.

Çinli oyun geliştiricisi Game Science tarafından hayata geçirilen Black Myth: Wukong, sadece Çin’de değil, tüm dünyada büyük ilgi görüyor.

Steam’in En Çok Oynanan Oyunları Listesinde Yeni Bir Kral: Black Myth: Wukong

Steam platformunda oyuncuların en çok tercih ettiği oyunlar listesinde büyük bir sıralama yaşandı. Çin mitolojisinden esinlenen aksiyon RPG oyunu Black Myth: Wukong, kısa sürede büyük bir başarı yakalayarak listede dikkat çekici bir sıraya yerleşti.

Steam’in En Çok Oynanan Oyunları Listesi (Güncel)

  • PUBG: BATTLEGROUNDS: 3,257,248
  • Palworld: 2,101,867
  • Counter-Strike 2: 1,818,773
  • Black Myth: Wukong: 1,608,762
  • Lost Ark: 1,325,305

İlgili Haberler