SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Diablo efsanesi ücretsiz sürümüyle geri döndü

Diablo efsanesi ücretsiz sürümüyle geri döndü

1997'de yayımlanan unutulmaz RPG oyun serisi Diablo'nun tarayıcı versiyonu yayımlandı. Yeni tarayıcı versiyonunu ücretsiz şekilde oynayabilmeniz artık mümkün! Diablo efsanesi geri döndü..

Yayınlanma:
ABONE OL
Diablo efsanesi ücretsiz sürümüyle geri döndü

1997’de yayımlanan unutulmaz RPG oyun serisi Diablo’nun tarayıcı versiyonu yayımlandı. Yeni tarayıcı versiyonunu ücretsiz şekilde oynayabilmeniz artık mümkün! Diablo efsanesi geri döndü..

1997 yılında yayımlanan RPG oyun serisi Diablo’nun orijinal oyunun tarayıcı versiyonu yayımlandı. Warrior karakteriyle nostaljik oyun deneyimine ücretsiz şekilde başlama fırsatını kaçırmayın!

diablo

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
1997'de yayımlanan unutulmaz RPG oyun serisi Diablo'nun tarayıcı versiyonu yayımlandı. Yeni tarayıcı versiyonunu ücretsiz şekilde oynayabilmeniz artık mümkün! Diablo efsanesi geri döndü..

Blizzard North tarafından 1997 yılında geliştirilen Diablo, artık tarayıcı üzerinden ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Orijinal oyunun shareware versiyonu, bir dosya yüklemeden bilgisayar ya da telefondan erişilebilir hale geldi. Bu yeni sürümde sadece Warrior karakteriyle sınırlı olsanız dahi iblislerle savaşmaya başlayarak oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Tarayıcı versiyonu, DevilutionX isimli açık kaynak proje kapsamında geliştirildi. Proje, orijinal oyunun kodlarını kullanılarak geliştirme yapılırken, WebAssembly ile çalışacak şekilde modifiye edildi. Ayrıca bu tarayıcı versiyon, kasım ayında çıkan Diablo: Hellfire’ı içermektedir.

WARRİOR KARAKTERİYLE MACERAYA HAZIR MISINIZ?

Oyunu tarayıcı üzerinden oynayan kullanıcılar, DI ABDAT.MPQ dosyasını indirmeden oyunu sadece Warrior karakteriyle deneyebiliyor. Sürümde kayıtlı bir oyun yönetim sistemi yer alıyor ancak şu an için bu özelliğin tam anlamıyla işlevsel olduğunu söyleyemeyiz. Geliştirici ayrıca kullanıcıların kendi MPQ dosyalarını yüklemelerine izin vererek telif hakkı sorunlarından kaçınmayı da hedefliyor.

Yeni tarayıcı versiyon, nostalji yaşamak isteyenler için hem de yeni oyunu denemek isteyenler için harika fırsatlar sunuyor. Ayrıca internet olan her yerde ücretsiz bir şekilde oynamakta mümkün.

İlgili Haberler