SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » EA FC 25 yapımcıları FIFA 2K25 için gözdağı verdi!

EA FC 25 yapımcıları FIFA 2K25 için gözdağı verdi!

EA FC 25'in yapımcıları bir röportajda sanki potansiyel rakiplerini karalıyormuş gibi rekabet etmeye hazır olduklarını söylediler. İşte ayrıntılar..

Yayınlanma:
ABONE OL
EA FC 25 yapımcıları FIFA 2K25 için gözdağı verdi!

EA FC 25’in yapımcıları bir röportajda sanki potansiyel rakiplerini karalıyormuş gibi rekabet etmeye hazır olduklarını söylediler. İşte ayrıntılar..

EA Sports’un yapımcılığını üstlendiği, FIFA ile anlaşmasını sonlandırıp EA FC adı altında yolculuğuna devam eden, aynı zamanda EA FC ile birlikte çıkacak olan FIFA 2K25 ile bir süredir video oyun dünyasının gündemi karışık. Yeni aşamada 25, potansiyel rakibi ise 2K. EA Sports’un FC 25 takımı yaptığı açıklamalarla rakiplerini adeta korkuttu.

EA FC 25 Yapımcısı: “Rekabetten korkmuyoruz!”

EA Sports’un kariyer modu çevrimiçi yapımcısı Andreas Wilsdorf konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu hala sadece bir söylenti, ancak söylenti doğru olsaydı bile rekabetten kaçınmazdık. Rekabetin her zaman ilgi çekici olduğunu düşünmekteyim. Diğer insanların spora nasıl yaklaştıklarını görmek ilginç” ifadelerini kullanarak 2K cephesine göz dağı verdi.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
EA FC 25'in yapımcıları bir röportajda sanki potansiyel rakiplerini karalıyormuş gibi rekabet etmeye hazır olduklarını söylediler. İşte ayrıntılar..

Wilsdorf, futbol maçı düzenlemenin ne kadar zor birşi durum olduğunu bildiklerini belirterek, “Bize nasıl meydan okuyacaklarını görmek ilginç olacak ama tekrar ediyorum, biz yarışmaya hazırız.” dedi. Bu yorumlar, EA’in sektörde uzun yıllardır sahip olduğu lider konumdan ayrılmaya niyeti olmadığını gösteriyor.

EA FC 25 yapımcıları FIFA 2K25 için gözdağı verdi

Yapım ekibi üyelerinden Alex Constantinescu da bu görüşe katıldı ve Pro Evolution Soccer’ın geçmişte rekabetten yoksun olduğunu hissettiğini söyledi. Constantinescu, “Birkaç yıl öncesinde oyuna basın konferanslarını eklediğimizde PES’in de aynısını yapmasının bir tesadüf olduğunu düşündüm. PES duyurusunu gördüğümde ise, ‘Tamam, bu ilginç. “‘Şimdi gerçekten bir sonraki seviyeye taşımam ve içeriği biraz geliştirmem gerekiyor’ demiştim.” dedi ve rekabetin onları bir sonraki seviyeye taşıyacağını ekledi.

Bütün bunlar bir yana, FIFA 2K25’in yapılmadığı konusunu dürüstçe söylemek gerekiyor. Çünkü futbol sezonu yaklaşıyor ve 2K’dan bu konuda resmi bir açıklama gelmedi. Böyle bir oyun yaratılsa bile yine de 2025 yılının sonbahar aylarını beklemek gerekecek.

İlgili Haberler