SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNDEM » Eskişehir’de kaza: 14 polis yaralandı

Eskişehir’de kaza: 14 polis yaralandı

Eskişehir'de Afyonkarahisar-Eskişehir kara yolu üzerinde meydana gelen kazada, bir midibüs yoldan çıktı. Kazada, araçta bulunan 14 polis memuru ve midibüs sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Yayınlanma:
ABONE OL
Eskişehir’de kaza: 14 polis yaralandı

Eskişehir’de Afyonkarahisar-Eskişehir kara yolu üzerinde meydana gelen kazada, bir midibüs yoldan çıktı. Kazada, araçta bulunan 14 polis memuru ve midibüs sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Eskişehir ile Afyonkarahisar yolu arasında yaşanan trafik kazası herkesi endişelendirdi. Aktarılanlara göre polis memurlarını taşıyan bir midibüs kaza yaptı. Kaza sonrası sürücünün ve midibüsteki polis memurlarının yaralandığı öğrenildi. 

İLGİLİ HABER Tokat’ta zihinsel engelli genç, bıçakla bir kadına saldırdı!
Eskişehir'de Afyonkarahisar-Eskişehir kara yolu üzerinde meydana gelen kazada, bir midibüs yoldan çıktı. Kazada, araçta bulunan 14 polis memuru ve midibüs sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Kazanın, Karapazar mevkisinde Ş.P. yönetimindeki 26 DF 596 plakalı midibüsün, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkmasıyla meydana geldiği bildirildi. Yoldan çıkan midibüs, yol kenarına savruldu.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Eskişehir kaza

Olay yerine hızla sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, polis ve jandarma güçleri, yaralıları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan polis memurlarının ve sürücünün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza görev dönüşü yaşandı! 

Yaralanan polis memurlarının, Seyitgazi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü etkinliklerinde görev aldıkları ve programın ardından Eskişehir il merkezine dönüş yolunda oldukları belirtildi. İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, kazanın ardından hastanelere giderek yaralı personeli ziyaret etti ve durumları hakkında bilgi aldı.

Kaza, polis teşkilatında ve yerel halk arasında üzüntü yaratırken, hafif yaralanmalarla atlatılmış olması teselli kaynağı oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İlgili Haberler