SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » MAGAZİN » Kadir Ezildi’den babasına zehir zemberek sözler!

Kadir Ezildi’den babasına zehir zemberek sözler!

Kadir Ezildi'nin babası seneler sonra ortaya çıkmıştı. Kadir Ezildi babasına çok kızdı: "300 TL'yi benden esirgemişti!" Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
ABONE OL
Kadir Ezildi’den babasına zehir zemberek sözler!

Kadir Ezildi’nin babası seneler sonra ortaya çıkmıştı. Kadir Ezildi babasına çok kızdı: “300 TL’yi benden esirgemişti!” Detaylar haberimizde.

Sunucu Kadir Ezildi nişanlanınca, seneler sonra doktor olan babası Mehmet Ezildi ortaya çıktı. Kadir Ezildi, gizli hesabını kamuoyuna açan babası Mehmet Ezildi hakkında ilk defa konuştu. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

KADİR EZİLDİ BABASI HAKKINDA KONUŞTU

Son dönemlerde evlilik paylaşımları ile manşet olan başarılı sunucu Kadir Ezildi özel hayatı ile de gündemde. “Temizlik Benim İşim” ve “En Hamarat Benim” yarışma programlarıyla ünlenen Kadir Ezildi’nin seneler önce ailesini bırakıp giden babası ortaya çıktı. Kadir Ezildi’nin babasının plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu meydana çıktı. Mehmet Ezildi şu açıklamalarda bulundu: “Sessiz kalmamın ve cevap vermememin nedeni oğlum Kadir Ezildi’nin üzülmemesidir. Hakkımda yapılan hakaret içerikli mesajlar hakkında suç duyurusunda bulundum.” Kadir Ezildi bu açıklamayı yaptıktan birkaç gün sonra sessizliğini bozarak sunucusu olduğu programının fragmanında şunları söyledi:

İLGİLİ HABER Türk popunun devlerinden Metin Arolat hayatını kaybetti!
Kadir Ezildi'nin babası seneler sonra ortaya çıkmıştı. Kadir Ezildi babasına çok kızdı: "300 TL'yi benden esirgemişti!" Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'den Babası Hakkında Açıklama

“Kadir, baban ortaya çıktı, bunun seninle ne alakası var?” Kadir Ezildi: “Ben de beğenmedim, gereksizdi. İsmini hiçbir yerde anmıyorum. O benim için ölü bir adam.” ifadesini kullandı. Dış ses ise “Bu adam seni yarı yolda bırakmadı mı?” diye sordu. Kadir Ezildi bu soruya şunları söyledi. “Evet, gittiğimde beni ölü sayın dedi. 300 TL nafaka alamadım ama bugün Allah’a şükür harcayacak 500 bin liram var, Çalıştım ve her şeyimi kendime harcadım. Ben. hastaların yataklarını temizledim ve kutuları topladım. Yoklukta yanımızda yoktu varlıklı hâlimizde de beni arasın istemiyorum.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler