SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OTOMOBİL » Lucid, Tesla’ya meydan okudu: 2032’ye kadar…

Lucid, Tesla’ya meydan okudu: 2032’ye kadar…

Lucid Motors CEO'su Peter Rawlinson, cesur bir hareketle şirketinin 2032 yılına kadar Tesla'nın verimlilik standartlarını aşacağını iddia etti.

Yayınlanma:
ABONE OL
Lucid, Tesla’ya meydan okudu: 2032’ye kadar…

Lucid Motors CEO’su Peter Rawlinson, cesur bir hareketle şirketinin 2032 yılına kadar Tesla’nın verimlilik standartlarını aşacağını iddia etti.

Rawlinson’ın açıklaması, Tesla’nın elektrikli araç sektöründeki hakimiyetine açık bir meydan okuma olarak değerlendiriliyor ve şirketin yeni Air Pure modeliyle ilgili son duyuruları düşünüldüğünde oldukça önem taşıyor.

Lucid Motors’un en dikkat çeken modeli Lucid Air, elektrikli otomobil pazarında önemli bir etki yaratmış durumda. Şirket, Lucid Air’in yüksek verimlilik ve uzun menzil kapasitesinin, Tesla’nın mevcut modellerinin performansını geride bırakabileceğini iddia ediyor. Lucid Air, 84 kWh batarya paketiyle 676 km’ye kadar menzil sunarak, Amerikan EPA standardına göre Tesla Model S’nin üzerinde bir verimlilik sunuyor.

İLGİLİ HABER Yeni Peugeot 3008 ve E-3008’in satış fiyatları belli oldu
Lucid Motors CEO'su Peter Rawlinson, cesur bir hareketle şirketinin 2032 yılına kadar Tesla'nın verimlilik standartlarını aşacağını iddia etti.

Lucid'den iddialı açıklama

EN VERİMLİ OTOMOBİL UNVANI İÇİN YARIŞ

Geçtiğimiz ay, Lucid Motors, güncellenmiş Air Pure modelinin, 12,5 kWh/100 km enerji tüketimiyle sektörde üretilmiş en verimli elektrikli otomobil olduğunu duyurmuştu. Bu durum, Air Pure’ı rakiplerinden ayıran önemli bir özellik olarak vurgulanıyor. Peter Rawlinson, Lucid Motors’un bu verimlilikle sektördeki diğer markalardan ne kadar ileri olduğunu gösteren grafiklerle desteklenen bir açıklama yaptı.

LUCİDDEN AÇIKLAMA

Rawlinson, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Verimlilik, daha iyi, daha hafif, daha geniş, daha uzun menzilli bir araç üretmede kritik öneme sahip ve doğrudan üretim maliyetini etkiliyor.”

İlgili Haberler