SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNDEM » Narin 13 gündür bulunamadı: Köylüler bu tedbiri almaya başladı

Narin 13 gündür bulunamadı: Köylüler bu tedbiri almaya başladı

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. On iki gün önce bir anda ortadan kaybolan minik kızın bulunması için başlatılan umut dolu arama çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
ABONE OL
Narin 13 gündür bulunamadı: Köylüler bu tedbiri almaya başladı

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. On iki gün önce bir anda ortadan kaybolan minik kızın bulunması için başlatılan umut dolu arama çalışmaları devam ediyor.

On ikinci günün acısıyla sarsılan Türkiye, minik Narin’in kaybolmasının derin üzüntüsünü yaşıyor. Küçük kızdan henüz bir haber alınamaması, tüm ülkeyi umutsuzluğa sürüklüyor. Narin’in ailesinin yaşadığı dayanılmaz acı, yürekleri dağlıyor. Bu olay, Narin’in mahallesinde de büyük bir güvensizlik yarattı. Çocuklarının güvenliği için endişelenen aileler, evlerine güvenlik kameraları yerleştirerek tedbir almaya başladı.

Narin Gürkan’dan Hala Haber Yok 

21 Ağustos’ta Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Gürkan’a hala ulaşılamadı.

İLGİLİ HABER Tokat’ta zihinsel engelli genç, bıçakla bir kadına saldırdı!
Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. On iki gün önce bir anda ortadan kaybolan minik kızın bulunması için başlatılan umut dolu arama çalışmaları devam ediyor.

Narin Güran

Komandolar Arama Çalışmalarına Katıldı 

Kaybolmanın 12. gününde jandarma ve AFAD ekipleri, Narin’i bulmak için arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çok sayıda komando da Tavşantepe Mahallesi’ne komşu kırsal Sarıdallı Mahallesi mevkiinde arazi taraması yaptı. Bu arazi taraması sırasında bulunan elbise ve bez parçaları, inceleme için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Narin Gürkan Davası Derinleşiyor

Narin Gürkan’ın kaybolmasıyla ilgili soruşturma derinleşiyor. Önceki günlerde gündeme gelen anne ve babanın gözaltına alındığı iddiaları, yapılan araştırmalar sonucunda doğru çıkmadı. Yetkililerden alınan bilgilere göre, anne ve baba ifadeleri alınmak üzere emniyette çağrıldı. Olayla ilgili bir başka önemli gelişme ise DNA raporunun yeniden incelenmeye başlanması. Yapılan incelemelerde, Narin’in amcasının arabasının ön koltuğunda küçük kızın DNA’sına ait izlere rastlandı. Bu bulgu, soruşturmanın seyrini önemli ölçüde etkileyebilir. Narin’in amcasına ait araçta yapılan detaylı incelemelerde ortaya çıkan DNA sonuçları, soruşturmanın yeni bir boyut kazanmasına neden oldu. Elde edilen bulgular doğrultusunda, soruşturma ekipleri çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

İlgili Haberler