SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » Poco’nun yeni modeli F7 hakkında bilgiler sızdırıldı

Poco’nun yeni modeli F7 hakkında bilgiler sızdırıldı

Poco’nun merakla beklenen yeni modeli Poco F7 hakkında ilk detaylar sızdırıldı. Gelen bilgilere göre, Poco F7, Çin pazarına özel olan Redmi Turbo 4 ile aynı teknik özelliklere sahip olacak. İşte detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Poco’nun yeni modeli F7 hakkında bilgiler sızdırıldı

Poco’nun merakla beklenen yeni modeli Poco F7 hakkında ilk detaylar sızdırıldı. Gelen bilgilere göre, Poco F7, Çin pazarına özel olan Redmi Turbo 4 ile aynı teknik özelliklere sahip olacak. İşte detaylar…

Poco F7’nin İlk Detayları Ortaya Çıktı: Redmi Turbo 4 ile Benzerlikler

 

Xiaomi’nin alt markalarından Poco, akıllı telefon portföyüne yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket, geçtiğimiz Mayıs ayında Poco F6 ve F6 Pro’yu piyasaya sürmüşken, şimdi Poco F serisinin bir sonraki jenerasyonu olan Poco F7 üzerinde çalışmalara başlamış durumda. Bu hafta gelen bilgiler, Poco F7 hakkında ilk detayların gün yüzüne çıkmasını sağladı.

İLGİLİ HABER Toyota’dan görülmemiş kampanya! Ay sonuna kadar o modellerde dev indirim
Poco’nun merakla beklenen yeni modeli Poco F7 hakkında ilk detaylar sızdırıldı. Gelen bilgilere göre, Poco F7, Çin pazarına özel olan Redmi Turbo 4 ile aynı teknik özelliklere sahip olacak. İşte detaylar...

 

Özellikle doğrudan Poco F7’nin özellikleri sızdırılmadı; ancak Redmi Turbo 4’ün teknik detayları ortaya çıktı. Redmi Turbo 4 yalnızca Çin pazarında satışa sunulacak, fakat bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi global pazarda Poco F adı altında sunulacak. Bu nedenle, Redmi Turbo 4 ile Poco F7’nin özelliklerinin büyük oranda aynı olması bekleniyor.

 

Poco'nun yeni modeli F7 hakkında bilgiler sızdırıldı

 

Redmi Turbo 4 ve Poco F7’nin Öne Çıkan Özellikleri:

 

  • Batarya: Redmi Turbo 4, yaklaşık 5500 mAh kapasiteli büyük bir batarya ile gelecek. Bu batarya kapasitesinin, Poco F7’de de aynı şekilde bulunması öngörülüyor.

 

  • Ekran: Telefon, 1.5K çözünürlükte düz bir ekranla donatılacak. Ekranın kalitesi ve çözünürlüğü, kullanıcı deneyimini artırmayı hedefliyor.

 

  • Çerçeve: Redmi Turbo 4’ün çerçevesi plastik olacak. Bu, Poco F7’nin de benzer bir yapı ile gelmesi olasılığını artırıyor.

 

Poco F6’nın Mayıs ayında piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında, Poco F7’nin de Mayıs ayı civarında satışa çıkması muhtemel. Ancak, ilk sızıntıların erken gelmesi, Poco’nun bu kez Mayıs ayına kadar beklememe ihtimalini de gündeme getiriyor.

Poco F7 ve Redmi Turbo 4 ile ilgili daha fazla bilgi, resmi duyurularla netlik kazanacak. Teknoloji meraklıları ve Poco kullanıcıları, yeni telefonun detaylarını heyecanla bekliyor.

İlgili Haberler