SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » TEKNOLOJİ » Samsung Galaxy S25’in batarya özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy S25’in batarya özellikleri sızdırıldı

Samsung'un yeni geliştirdiği ve 2025 yılında amiral gemi olarak piyasaya sürülmesi planlanan Galaxy S25 Ultra'nın pil özellikleri kamuoyuna sızdırıldı..

Yayınlanma:
ABONE OL
Samsung Galaxy S25’in batarya özellikleri sızdırıldı

Samsung’un yeni geliştirdiği ve 2025 yılında amiral gemi olarak piyasaya sürülmesi planlanan Galaxy S25 Ultra’nın pil özellikleri kamuoyuna sızdırıldı..

Samsung’un yeni amiral gemisi S24 serisiyle yarattığı etkiyi 2025 senesinde de devam etmesi beklenen Galaxy S25 serisiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Galaxy Unpacked lansman etkinliği zamanında 5 ay olmasına rağmen Galaxy S25 Ultra’nın teknik özellikleri sızdırıldı. Pil konusunda çok büyük bir değişiklik olmayacak gibi görünüyor. Galaxy S25 Ultra’nın pil özellikleri şu şekilde:

İLGİLİ HABER Toyota’dan görülmemiş kampanya! Ay sonuna kadar o modellerde dev indirim
Samsung'un yeni geliştirdiği ve 2025 yılında amiral gemi olarak piyasaya sürülmesi planlanan Galaxy S25 Ultra'nın pil özellikleri kamuoyuna sızdırıldı..

Teknoloji devinin uzun süredir üzerinde çalışma başlattığı ancak henüz resmi açıklanmadığı S25 serisiyle ilgili pek çok detay ortaya çıkarıldı. Sızan bilgilerde ise, serinin en iyisi olacağı Galaxy S25 Ultra, S24 Ultra ile aynı pil işlevselliğine sahip olacak.

Samsung Galaxy S25'in batarya özellikleri sızdırıldı

Çin merkezli bir sertifika veritabanına göre S25 Ultra’nın pil kapasitesi 4.885 mAh olacak. Bu, Galaxy S24 Ultra’nın piline benzer olacağını, yani 5.000 mAh ile piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Daha önceki bir sızıntı, Samsung’un şarj cephesinde iyileştirme yapmayabileceğini de sızdırmıştı.

Ayrıca S25, S24 ile aynı kapasitede, yani 4.000 mAh kapasiteli bir batarya sunuyor. Özellikle pil konusunda Honor, OnePlus ve Xiaomi gibi rakiplerle karşılaştırıldığında Samsung’un sunduğu cihazla ne gibi önlemler alacağı henüz belli değil.

Diğer özelliklere gelecek olursak S25 serisinde yeni tasarım ve Ultra kamerada ciddi bir gelişme bekliyoruz.

Cihazın 200 megapiksel ana lense, iki adet 50 megapiksel telefoto lense, 50 megapiksel ultra geniş açılı lense sahip olduğu ve Galaxy I işlemcisi için Snapdragon 8 Gen 4’ten güç aldığı söyleniyor.

İlgili Haberler