SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Strateji oyunu Commandos: Origins için yeni video yayınlandı

Strateji oyunu Commandos: Origins için yeni video yayınlandı

90'ların taktik askeri strateji oyunlarından biri olan Commandos geri döndü. Claymore Game Studios'un geliştirdiği Commandos: Origins oyunu için yeni bir oynama videosu da yayınlandı.

Yayınlanma:
ABONE OL
Strateji oyunu Commandos: Origins için yeni video yayınlandı

90’ların taktik askeri strateji oyunlarından biri olan Commandos geri döndü. Claymore Game Studios’un geliştirdiği Commandos: Origins oyunu için yeni bir oynama videosu da yayınlandı.

Claymore Game Studios’un geliştirdiği ve Kalypso Media tarafından da yayınlanması yapılan Commandos: Origins, 1998’de başlayan Commandos serisinin uzun zamandır beklenen devamıdır. Serinin sekizinci oyunu Commandos Origins’in oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan videoya göre, önceki iki oyunun HD remaster’larına kıyasla tamamen yeni hikaye anlatıyor.

“Commandos: Origins seriyi köklerine geri götürüyor”

Commandos: Origins bir ön bölümdür. Commandos’un yolculuğunun başlangıcını derinlemesine inceleyen oyuncular, serinin ikonik karakterleri ile birlikte görevlere çıkabilirler. Oyuncu, II. 2. Dünya Savaşı dünyasında ilerledikçe Jack O’Hara (Yeşil Bere) ve Thomas Hancock (Sapper) gibi karakterlerle tanışacaksınız.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
90'ların taktik askeri strateji oyunlarından biri olan Commandos geri döndü. Claymore Game Studios'un geliştirdiği Commandos: Origins oyunu için yeni bir oynama videosu da yayınlandı.

Strateji oyunu Commandos

Yeni oynanış frgamanına göre, oyun bu yılın sonlarında piyasaya sürüldüğünde bize gizlilik oyununa özel bakış sunuyor. Komandonun çoklu görev yaklaşımını ve becerilerini gösteren yoğun savaş sahneleri içeriyor. Oyuncular siperin arkasına saklanır ve görevleri tamamlamak için taktikler kullanır veya devasa patlamalar yaratmak ve düşmanları muhteşem bir şekilde yenmek için silahları ateşler (bazıları kendi avantajlarına kullanılır).

Commandos: Origins, Game Pass’te..

Strateji oyunu Commandos

Commandos: Origins, arkadaşlarınızla takım halinde bölünmüş ekranda ya da çevrimiçi oynamanıza olanak tanıyan iki oyunculu bir işbirliği moduna sahiptir. Oyuncu II: İkinci Dünya Savaşı’nın hikaye modunda ilerledikçe, geçmiş oyunlardan altı kötü adamın nostaljik görünümlerini içeren 10’dan fazla görevle karşılaşacaksınız. Gizlilik tabanlı oyun PC, Xbox Series X/S ve One, PlayStation 4 ve 5’e geliyor ve ilk günden itibaren Xbox Game Pass’ın kütüphanesine de eklenecek.

Oyunun çıkış tarihiyle ve sistem gereksinimleriyle ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

İlgili Haberler