SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OTOMOBİL » Sürücüler rotasını yenilenmiş araçlara çevirdi

Sürücüler rotasını yenilenmiş araçlara çevirdi

İkinci el satışlarda, yenilenen garanti kapsamındaki araçlar artık tüketiciler arasında daha popüler olmaya başladı. Bu çerçevede; Koçaslanlar Motorlu Araçlar'ın ikinci el araç alırken güvence ve kaliteyi ön plana çıkaran Renew markasının öde gelen temsilcilerinden birisi olmayı başardı.

Yayınlanma:
ABONE OL
Sürücüler rotasını yenilenmiş araçlara çevirdi

İkinci el satışlarda, yenilenen garanti kapsamındaki araçlar artık tüketiciler arasında daha popüler olmaya başladı. Bu çerçevede; Koçaslanlar Motorlu Araçlar’ın ikinci el araç alırken güvence ve kaliteyi ön plana çıkaran Renew markasının öde gelen temsilcilerinden birisi olmayı başardı.

Koçaslanlar Motorlu Araçlar Genel Müdürü Didem Aras, geçtiğimiz günlerde Renew markasının sektöre getirdiği yenilikleri anlatırken “Koçaslanlar Motorlu Araçlar firması olarak müşterinin ihtiyaçlarına en uygun yenilikçi çözümleri sunabilemk adına sürekli kendimizi yenilemekteyiz. Renew markasıyla ikinci el araç satın alma sürecini tekrar tanımlıyoruz. Tek bir araç değildir, ayrıca güvence, kalite ve şeffaflık da sağlıyoruz. Kullanılmış bir araba satın almak birçok insan için zor olabilir. Fakat, Renew ile söz konusu süreci kolaylaştırıyoruz ve müşterilerin tüm endişelerini ortadan kaldırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yenileme garantisinin önemi hakkında konuşan Didem Aras, “Müşterilerimize sunulan bu garanti işlemi ikinci el araç alırken dahi onlara bir güven vermektedir. Bu garanti, 8 yıl kullanılmış ve aracın mekanik ve elektrik aksamları dahil 150.000 km yol yapmış araçlara yönelik 6 ay ya da 12 ay süreyle geçerlidir. Bu garanti, müşterilere olan bağlılığımızın ve aynı zamanda da onlara verdiğimiz değerin göstergesidir” dedi.

İLGİLİ HABER Yeni Peugeot 3008 ve E-3008’in satış fiyatları belli oldu
İkinci el satışlarda, yenilenen garanti kapsamındaki araçlar artık tüketiciler arasında daha popüler olmaya başladı. Bu çerçevede; Koçaslanlar Motorlu Araçlar'ın ikinci el araç alırken güvence ve kaliteyi ön plana çıkaran Renew markasının öde gelen temsilcilerinden birisi olmayı başardı.

Müşterilerin araç yenileme süreçlerini sorunsuz tamamlamalarına olanak sağladıklarını vurgulayan Aras, bu konu hakkında şöyle konuştu:

Sürücüler rotasını yenilenmiş araçlara çevirdi

“Araçlarını yenilemek isteyen müşterilerimize değer alışverişi fırsatları sunuyoruz. Bu sayede mevcut araçların değerini en iyi biçimde belirleyerek yeni araç satın alma sürecine katkı sağlıyorlar. Esnek finansman seçenekleri ile müşterinin bütçesine uygun ödeme planını oluşturuyoruz. Renew ile bu yalnızca yeni bir araç olmanın dışında kolaylık ve güven de getiriyoruz.

Renew’in en önemli özelliklerinden birinin şeffaflık olduğunu aktaran Didem Aras, “İkinci el araç satın alırken en önemli faktörlerden biri aracın geçmişiyle birlikte durumuna ilişkin bilgiye sahip olmak. enew olarak satışa sunulan her aracı dikkatle inceliyor, detaylı olarak değerlendiriyoruz tüm süreçleri de müşterilerimizle paylaşıyoruz. Müşterilerimize her adımda destek oluyor ve onlara gönül rahatlığı sağlıyoruz. Bu sayede ikinci el araç alırken karşılaşılabilecek belirsizlikleri de ortadan kaldırmış oluyoruz. Müşterilerimizin araçlarını alırken bu süreci tam bir güvenle yaşamaları bizim için önemli” şeklinde konuştu.

Güvenilirliğin ise çok önemli olduğunu kaydeden Aras, Koçaslanlar Motorlu Araçlar olarak Renew markamız ile ikinci el araç alımına yönelik yeni bir dönem başlatıyoruz. Uzatılmış koruma, garanti devri ve aynı zamanda da finansal avantajlar gibi çeşitli hizmetlerimizle müşterilerimize yalnızca araç değil, huzur ve güvenlik de sağlıyoruz. Müşteri mutluluğu bizim önceliğimizdir.” dedi.

İlgili Haberler