SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OTOMOBİL » Ünlü otomobil markası 350 bin TL’ye sıfır otomobil satacak

Ünlü otomobil markası 350 bin TL’ye sıfır otomobil satacak

Araç alacaklar dikkat! Bu fırsat tam size göre! Çinli bir otomobil üreticisi, 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla sıfır araç kampanyası başlattı. Bu cazip teklif, kısa süreliğine geçerli olacak.

Yayınlanma:
ABONE OL
Ünlü otomobil markası 350 bin TL’ye sıfır otomobil satacak

Araç alacaklar dikkat! Bu fırsat tam size göre! Çinli bir otomobil üreticisi, 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla sıfır araç kampanyası başlattı. Bu cazip teklif, kısa süreliğine geçerli olacak.

Araç alacaklar için otomobil pazarında hareketlilik başladı. Pek çok araç markasından arka arkaya ataklar geldi. Birçok yeni araç pazarda ilgilileri ile buluştu. Özellikle Türkiye’de sunulan cazip yatırım teşvikleri sayesinde, Çinli otomobil üreticileri ülkemizde üretim faaliyetlerini artırıyor. Lumin de Corn modeliyle bu fırsatı değerlendirerek Türkiye pazarına daha da entegre olmayı hedefliyor.

Çinli otomobil markaları, agresif fiyat politikaları ve sundukları teknolojik yeniliklerle Türkiye pazarını hareketlendirdi. Artan rekabet, tüketicilere daha uygun fiyatlı seçenekler sunarken, yerli ve yabancı üreticiler arasında kıyasıya bir mücadele başlattı. Son olarak, Changan’ın yan markası Lumin de Türkiye’ye giriş yaptı.

İLGİLİ HABER Yeni Peugeot 3008 ve E-3008’in satış fiyatları belli oldu
Araç alacaklar dikkat! Bu fırsat tam size göre! Çinli bir otomobil üreticisi, 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla sıfır araç kampanyası başlattı. Bu cazip teklif, kısa süreliğine geçerli olacak.

Lumin Corn

Lumin Corn: Uygun Fiyatlı Elektrikli Araç Alternatifi

Lumin Corn, Türkiye araç piyasasına giriş yapmaya hazırlanıyor. Üstelik ülkemizde uygulanan teşvikler sayesinde otomobilin fiyatı oldukça düşürüldü. En düşük ÖTV dilimine giren Corn, tüm vergiler ve tescil masrafları dahil yaklaşık 350 bin TL’lik bir fiyat etiketine sahip.

Küçük Boyut, Büyük Performans

Küçük ebatlarda olmasına rağmen Lumin Corn, sunduğu performansla araç alacakları şaşırtıyor. Saatte 110 km hıza ulaşabilen araç, otoyollarda güvenle kullanılabiliyor. 48 beygir gücündeki elektrik motoru ve 301 km menziliyle Corn, hem şehir içinde hem de şehirler arası yolculuklarda konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Lumin Corn, sınırlı bagaj hacmini, sunduğu gelişmiş teknolojik özellikler ile dengeliyor. Dört kişiye konforlu bir sürüş deneyimi sunan Lumin Corn, AC şarjla yaklaşık 10 saatte tam şarj oluyor. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi kazanması beklenen model için Changan’ın yerli üretim çalışmaları devam ediyor.

İlgili Haberler