SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Kingdom Come: Deliverance 2 çıkış tarihi ertelendi

Kingdom Come: Deliverance 2 çıkış tarihi ertelendi

Kingdom Come: Deliverance 2'nin çıkış tarihinin 11 Şubat 2025'e ertelendiği bildirildi. Gecikmenin oyunu daha iyi cilalamak için gerekli görüldüğü belirtildi.

Yayınlanma:
ABONE OL
Kingdom Come: Deliverance 2 çıkış tarihi ertelendi

Kingdom Come: Deliverance 2’nin çıkış tarihinin 11 Şubat 2025’e ertelendiği bildirildi. Gecikmenin oyunu daha iyi cilalamak için gerekli görüldüğü belirtildi.

Kingdom Come: Deliverance 2’nin çıkışı 11 Şubat 2025’e kaldı. Bu bilgi ilk önce Embracer Group’un mali tabloları aracılığıyla ortaya çıkarken daha sonra Warhorse Studios’un sosyal ağlarda yayınladığı bir videoyla doğrulandı.

Çıkış tarihi başlangıçta 2024 olarak planlanmıştı fakat oyun Sevgililer Günü ‘nün haftasına ertelenmesine karar verildi. İlginç olan ise bu tarihin serinin ilk oyununun çıktığı 13 Şubat 2018’e yakın olması.

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Kingdom Come: Deliverance 2'nin çıkış tarihinin 11 Şubat 2025'e ertelendiği bildirildi. Gecikmenin oyunu daha iyi cilalamak için gerekli görüldüğü belirtildi.

Embracer CEO’su Lars Wingefors, gecikmenin oyunu daha iyi cilalamak ve uygun bir çıkış aralığı sağlamak için gereken bir adım olduğunu açıkladı. Wingefors, “Ekiplerimiz her zaman daha iyi oyunlar yaratmak ve sunmak için çalışıyor. Merakla beklenen oyun Kingdom Come: Deliverance II, 11 Şubat 2025’te dünya genelinde yayınlanacağı onaylandı.” diye konuştu.

Kingdom Come Deliverance 2 çıkış tarihi ertelendi

Warhorse Studios’un yayınladığı videoda mesaj biraz farklı. Geliştirme ekibi çalışanı y ayınladığı videoda ise mesaj biraz farklı. Geliştirme ekibinden Toby, hedeflerinin aslında hedeflerinin 2024 olduğunu ancak bu hedefe ulaşamadıklarını söylerken “Neredeyse ulaştık. Ancak bu yeterli olmadı ve ne yazık ki 2025’e geri itildik. Ancak en azından 11 Şubat 2025 olarak belirlenmiş gerçekçi bir çıkış tarihimiz var.” dedi.

Bu iki mesajın farklı olmasının nedeni her ikisinin farklı hedef kitleler için olmasıdır. Mali rapor yatırımcılara yönelik olsa da video doğrudan hayranlara hitap ediyor ve daha basit bir açıklama sunuyor.

İlgili Haberler