SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Okan Buruk, penaltı veren hakeme sert çıkıştı

Okan Buruk, penaltı veren hakeme sert çıkıştı

Okan Buruk hakemi ağır eleştirdi! İşte ayrıntılar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Okan Buruk, penaltı veren hakeme sert çıkıştı

Okan Buruk hakemi ağır eleştirdi! İşte ayrıntılar…

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys’a deplasmanda 3-2 yenilmesinin ardından hakemi sert bir dille eleştirdi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Buruk, özellikle hakemin kararlarına odaklandı ve maçı İsviçre’nin Alman kantonunda oynadıklarını hatırlatarak, Alman hakemin atanmasını eleştirdi.

Buruk, “Çok erken bir gol yedik ve bu moralimizi bozdu. İkinci golü de maçın ilk yarısının sonunda yedik. İkinci yarıya Ziyech ile başladık, birçok pozisyon bulduk ve Batshuayi’nin hamlesi sonrasında kalitemizi gösterebileceğimiz pozisyonlar yakaladık,” şeklinde konuştu. Ancak, hakemin verdiği kararlarla ilgili rahatsızlığını dile getiren Buruk, “Hakem gereksiz kartlar verdi ve bir kartın yazılması iki dakika sürdü. Maç İsviçre’nin Alman kantonunda oynandı ve Alman hakem atanmıştı. Umarım rövanşta Azeri bir hakem atanır ve durum eşitlenir,” dedi.

İLGİLİ HABER Ahmet Çakar’ın istifa kararında dikkat çeken Galatasaray detayı!
Okan Buruk hakemi ağır eleştirdi! İşte ayrıntılar...

okan buruk

Buruk, maçta yaşanan sakatlıklara da değindi. Muslera’nın bir ağrısı olduğunu belirten Buruk, onun ikinci maça yetişmesini beklediğini ve Kaan’ın geri döneceğini, Davinson’un ise maç için hazır olup olmadığını kontrol edeceklerini ifade etti. “Davinson’un eksikliğini hissettik,” diyen Buruk, eksik oyuncuların takımın performansını etkilediğine vurgu yaptı.

Son olarak, Buruk, Galatasaray’ın ikinci maçta kendi sahasında ve seyircisinin önünde daha iyi bir performans sergileyeceğini ve İsviçre takımlarını sevdiklerini belirterek, “İkinci maçta tur atlayacağımıza inanıyorum,” şeklinde sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler