SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » PSG, Eyfel Kulesi’nden esinlenen yeni formalarını sergiledi

PSG, Eyfel Kulesi’nden esinlenen yeni formalarını sergiledi

Yayınlanma:
ABONE OL
PSG, Eyfel Kulesi’nden esinlenen yeni formalarını sergiledi

Fransız kulübü Paris Saint-Germain (PSG) yeni sezon formalarını tanıttı. 2024/25 sezon formaları ile karşımıza çıkan PSG, Paris’in ikonik figürlerinden bir tanesi olan Eyfel Kulesi’nden ilham alan beyaz renkli ikinci formasını sergiledi.

PSG’nin yeni sezon forması taraftarlar tarafından büyük bir ilgi beğeni gördü. Forma şık tasarımının yanı sıra aynı zamanda takımın 1990/91 ve 1991/92 sezonu formalarına da saygı duruşu niteliği taşıyor. Eşsiz bir görünüm sunan formalar satışa çıktığı gibi taraftarların adeta akınına uğradı.

PSG’nin Dri-FIT ADV teknolojisine sahip yeni forması

Paris Saint-Germain takımının yeni sezonda yeşil sahada boy göstereceği forma Nike tarafından tasarlanan Dri-FIT ADV teknolojisi ile karşımıza çıkıyor. Nike ekibinin kapsamlı araştırmaları sonucunda tasarlanan bu teknoloji sporcuların yeşil sahada daha etkili bir performans ortaya koymasına katkıda bulunuyor.

PSG yeni sezon forması

Dri-FIT ADV teknolojisi ile tasarlanan yeni sezon forması, vücut haritasını temel alan bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Bu incelikli teknoloji, futbolcuların saha daha iyi nefes almalarına yardımcı oluyor. Aynı zamanda sporcuların hareket kabiliyetini de artırıyor. Maç sırasına oyunculara havalandırma sunarak konfor sağlayan tasarım, oyuncuların sahada en iyi performansını ortaya koymasına katkı sağlıyor.

Paris Saint-Germain 2024/25 sezonu ikinci forması, kulübün hem erkek hem de kadın futbolu ekiplerinde kullanılacak. Formanın takımında yer alan isimlerden bir tanesi ise PSG’nin ünlü oyuncusu Marquinhos oluyor.

İlgili Haberler