SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SPOR » Trabzonspor: Yaremchuk ve Onuachu İçin Geri Sayım Başladı!

Trabzonspor: Yaremchuk ve Onuachu İçin Geri Sayım Başladı!

Yayınlanma:
ABONE OL
Trabzonspor: Yaremchuk ve Onuachu İçin Geri Sayım Başladı!

2023-24 sezonunu 69 puanla 3. tamamlayan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor‘da yeni santrafor arayışları sürerken, taraftarları sevindirecek bir haber geldi. Santrafor pozisyonu için Roman Yaremchuk ve Paul Onuachu ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldığı haberi geldi.

Ukarya‘nın Club Brugge takımıyla Temmuz 2026’ya kadar sözleşmesi devam eden 28 yaşında ve 1,91 cm boyundaki Roman Yaremchuk ile sıkı temas kuruldu. Forvetin transferi için elinden geleni yapan Bordo-Mavililer, mutlu sona yaklaşmış görünüyor. Hatta el sıkışıldığı da iddialar arasında. Belçika medyasına göre; Trabzonspor Club Brugge ile 4,5 milyon euro’ya anlaşmış denildi.

Resim: Roman Yaremchuk

Diğer taraftan kiralık oynayan Paul Onuachu ise Trabzonspor‘da kalmaya sıcak bakıyor. Hatta menajeri, gelen transfer tekliflerini elinin tersiyle ittiğini ve hepsini geri çevirdiğini söyledi. Onuachu’yu gelecek sezon da kulüpte tutmaya kararlı olan TrabzonSpor yönetiminin, oyuncu için İngiltere ikinci lig takımlarından Southampton FC‘ye cazip (satın alma opsiyonu ve bonuslu) teklifler (en fazla 7 milyon euro) ilettiğini biliyoruz. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre, Southampton FC ise (Onuachu’nun da Trabzonspor’u istemesini göz önünde bulundurarak) fiyatı 15 milyon euro’dan 9 milyon euro‘ya kadar indirdiği yazıldı.

Resim: Paul Onuachu

Bakalım Onuachu için anlaşmaya varılabilecek mi? Yoksa, O’nun yerine Roman Yaremchuk mu düşünülüyor, siz ne dersiniz?

İlgili Haberler