SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » OYUN » Zotac Gaming Zone için resmi yurt dışı çıkışı yapıldı

Zotac Gaming Zone için resmi yurt dışı çıkışı yapıldı

Zotac, uzun zamandır beklenen birinci sınıf el tipi oyun konsolu Zotac Gaming ZONE'u belirli bölgelerde ve e-ticaret platformlarında ön siparişe açtı. İşte detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL
Zotac Gaming Zone için resmi yurt dışı çıkışı yapıldı

Zotac, uzun zamandır beklenen birinci sınıf el tipi oyun konsolu Zotac Gaming ZONE’u belirli bölgelerde ve e-ticaret platformlarında ön siparişe açtı. İşte detaylar…

Zotac nihayet uzun zamandır beklenen premium el tipi oyun konsolu Zotac Gaming ZONE’u piyasaya sürdü. Detaylar haberimizde…

İLGİLİ HABER Oyunseverlere kötü haber: Riot Games’ten dev zam
Zotac, uzun zamandır beklenen birinci sınıf el tipi oyun konsolu Zotac Gaming ZONE'u belirli bölgelerde ve e-ticaret platformlarında ön siparişe açtı. İşte detaylar...

banka

TAŞINABİLİR OYUN CİHAZI ZOTAC GAMİNG ZONE İÇİN RESMİ ÇIKIŞ YAPILDI

Zotac Gaming Zone el cihazının resmi uluslararası lansmanı bugün yapıldı. Bu ürün ileride Türkiye’de de satışa sunulabilir.

 Zotac Gaming Zone, COMPUTEX 2024 etkinliği kapsamında Asus ROG Ally, MSI Claw Steam Deck ve Lenovo Legion Go gibi cihazlarda tanıtılan ürün, Radeon destekli Processed AMD Ryzen 7 8840U ile rakiplerinden çok da farklı değil. 780M Grafik Birimi ve 16 GB LPDDR5X-7500 RAM. Bu ürün, Windows 11 işletim sistemini temel alan 7 inç 1080P 800 nit AMOLED ekranda 120Hz yenileme hızı sunar. Ağırlığının 700 gramın altında olacağı söylenen Zone, 512 GB M.2 2280 SSD ile donatılıyor, sadece 48.5 Wh kapasiteli batarya ile donatılıyor ve bu nedenle ‘çok büyük olmayacak’ izlenimi veriyor. Uzun ömürlülüğü konusunda iddialı olan saat, yurt dışından 799 dolara satın alınabiliyor.

Lenovo Legion Go Lite oyun cihazı bölgede büyük ses getirdi. Legion Go Lite’ın yakında tanıtılacağı ve gücünü AMD Ryzen Z1 işlemciden alacağı söyleniyor. Henüz normal Legion Go’ya göre tam olarak ne gibi farklara sahip olacağı belli olmayan bu cihaz, muhtemelen performans-fiyat oranı açısından çok daha belirleyici olacak. Mevcut modele göre çok daha hafif olması beklenen Legion Go Lite, piyasaya tanıtılan tek yeni taşınabilir oyun cihazı olmayacak. Legion Go’ya gelince şirket, Türkiye lansmanında şunları söyledi:

“Lenovo Legion Go, oyunculara istedikleri yerde ve şekilde oynama konusunda daha fazla özgürlük sağlamak için şirket tarafından geliştirilen Lenovo’nun ilk Windows mobil oyun cihazıdır. Bu cihaz, üstün özellikler isteyen ve görsel açıdan daha azıyla yetinmeyen oyuncular için tasarlandı. Mikro OLED ekranlı yeni Legion Gözlükleri ve yeni Legion E510 7.1 RGB Oyun Kulaklıklarıyla Legion, oyun ekosisteminde ileriye doğru büyük bir adım atıyor.

Yeni Legion Go, Windows PC oyunlarının gücünü AMD Ryzen Z1 serisi işlemcilerle desteklenen taşınabilir bir form faktörüne dönüştürerek, mobil oyun deneyiminden keyif almak isteyen oyuncular için Lenovo PureSight 8,8 inç oyun ekranında oyunlara hayat veriyor. Bir sonraki aşamada yeni Legion gözlükleri mikro OLED teknolojisine sahiptir. Cebinize sığacak kadar büyük bir ekranda izleme deneyimi sağlarlar. Dünyanın dört bir yanındaki oyun hayranlarına esneklik ve seçim özgürlüğü getiren teknik yenilikler sunmasıyla tanınan Lenovo, en yeni cihazı Lenovo Legion Go’yu PC’ler, aksesuarlar, yazılım ve hizmetlerden oluşan oyun ekosistemine ekleyerek kullanıcıların istedikleri gibi oynamalarına olanak tanıdı. .

AMD RNDA grafik kartına ve akıllı güç yönetimi teknolojisine sahip AMD Ryz1 Extreme işlemciyle desteklenen Lenovo Legion Go, Windows 11’i çalıştırır ve konsola uygun grafik performansının güçlü bir kombinasyonunu sunarak devasa 8,8 inç QHD+ ekran sayesinde Oyunların hayat bulmasına yardımcı olur. Lenovo PureSight 16:10 oyun monitörü, oyunculara daha sürükleyici bir ekran deneyimi sunuyor. Dokunmatik ekran, oyun ve günlük kullanım sırasında doğal, sezgisel kontrol sağlar.

Lenovo Legion Go aynı zamanda Super Rapid Charge2’yi de destekleyerek pilin yalnızca yarım saatte %70’e kadar şarj edilmesini sağlıyor. Ayrıca, ısıyı normal şekilde dağıtırken, oyun sırasında takıldığında pilin daha fazla bozulmasını önleyen bir güç bypass moduna da sahiptir.

İlgili Haberler