SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SAĞLIK » Elazığ’daki şehir hastanesi 11 milyon hastaya kapılarını açtı

Elazığ’daki şehir hastanesi 11 milyon hastaya kapılarını açtı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nin 1 Ağustos 2018 itibariyle toplamda 11 milyon hastanın tedavisini gerçekleştirdiği söylendi.

Yayınlanma:
ABONE OL
Elazığ’daki şehir hastanesi 11 milyon hastaya kapılarını açtı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin 1 Ağustos 2018 itibariyle toplamda 11 milyon hastanın tedavisini gerçekleştirdiği söylendi.

Şehir hastaneleriyle birlikte sağlık sektörün içinde devrim niteliğinde bir gelişme yaşandı.

Sağlık Bakanlığı’nın kullanıma açtığı ve Ağustos 2018 tarihi itibariyle hasta kabul eden Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, tecrübeli sağlık personeli, ağlık alanında modern ekipman ve araçlar ve 5 yıldızlı otel ekibiyle dünya standartlarında hizmet veren şehrin altıncı hastanesidir. 1.038 yataklı hastanede hasta ve hasta yakınlarına hizmet verebilmek için teknolojik gelişmenin her türlü olanağı sağlanıyor.

İLGİLİ HABER Canan Karatay’dan 7000 yıllık doğal ilaç önerisi! Birkaç damlasıyla bile tam bir şifa deposu
Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nin 1 Ağustos 2018 itibariyle toplamda 11 milyon hastanın tedavisini gerçekleştirdiği söylendi.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin 24 Ocak 2020’de geçekleşen Elazığ depreminde olduğu gibi, salgının ilk gününden itibaren Elazığ, Bingöl, Tunceli, Muş, Malatya, Diyarbakır ve çevre illerdeki hastaları kabul etti ve geniş ekibiyle bölgeye hitap etti.

7 YILDA 11 MİLYON HASTAYI İYİLEŞTİRME

Günde ortalama olarak 8 bin hastaya hizmet vermeye çalışan hastane, sağlık turizmi açısından şehre, bölgeye ve ülkeye çokk önemli katkı sağlamaktadır. Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde 2018’den bu yana 11 milyon hasta tedavi gördü. Bunlardan 234 bini hastaneye yatırıldı, 168 bini ameliyat edildi.

PANDEMİ VE DEPREMDE BÜYÜK ROL OYNADI

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Şüheda Kaya, hastanenin 1 Ağustos 2018 tarihinde 6’ncı şehir hastanesi olarak hizmete açıldığını belirtirken şunları söyledi:

“Tecrübeli sağlık kadromuzla, elişmiş ekipman ve modern tesislerle millete ve tüm bölgeye hizmet vermekteyiz. Pandemide ve bölgemizde yaşadığımız iki şiddetli depremde önemli rol oynadı. Muş, Tunceli, Malatya gibi çevre illerden hasta kabul ediyoruz. Hastanemiz fiziki olarak 347 bölümlük bir yerleşkede yer almaktadır.

Elazığ'daki şehir hastanesi 11 milyon hastaya kapılarını açtı

355.000 m2 kapalı alanımız, 1.085 adet kayıtlı nitelikli yatağımız, 187 adet yoğun bakım yatağımız bulunmaktadır. Deprem demişken, 872 adet sismik izolasyon cihazımız da var. Ayrıca kampüste 100 yataklı yüksek güvenliğe sahip adli psikiyatri birimimiz ve 50 yataklı adli psikiyatri birimimiz bulunmaktadır.

Ayrıca geçen yıl açılan palyatif hizmetler, nükleer tıp, dahili onkoloji, geleneksel ve aynı zamanda tamamlayıcı tıp merkezi gibi nitelikli hizmetlerimiz devam ediyor.”

Elazığ'daki şehir hastanesi 11 milyon hastaya kapılarını açtı

Hastanenin 6. faaliyet yılını tamamladığını söyleyen Doç. Dr. Kaya, “Bu 6 yılda yaklaşık olarak 11 milyon hasta muayene edildi. 234.000 hasta hastaneye yatırıldı ve 168.000 ameliyat gerçekleştirildi. 7. yılımızda hedefimiz kaliteli, ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmak. Hizmet kalitemizi üst seviyeye taşıyarak hizmetimizi sürdürmek istiyoruz. Hastanenin açılışından bu yana görev yapan tüm yönetici ve personele de teşekkür etmek istiyorum” dedi.

İlgili Haberler