SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SAĞLIK » İnsanlar en çok bu iki yaşta yaşlanıyor

İnsanlar en çok bu iki yaşta yaşlanıyor

Yaşlanma belirtisi en fazla 60 ve 44'üncü yaşta hızlanmaya başlıyor. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
ABONE OL
İnsanlar en çok bu iki yaşta yaşlanıyor

Yaşlanma belirtisi en fazla 60 ve 44’üncü yaşta hızlanmaya başlıyor. Detaylar haberimizde.

Bilim insanları yapılan araştırmalar sonucu açıkladı! Yaşlanma 44 ve 60 yaşlarında daha da hızlanıyor. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

44 VE 60 YAŞLARINIZA DİKKAT

Yapılan bir araştırmada bilim insanları, yaşlanmanın yavaş ve sürekli bir süreç olmadığını, yaşa bağlı sorunların 44 ve 60 yaşlarında arttığını buldu. Kırışıkların aniden ortaya çıkması, ağrıların artması ve gece boyunca çökme hissi 44-60 yaşları arasında oluşan yaş dalgasına bağlıdır. Stanford Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada, kas-iskelet sistemi sorunları ve kalp-damar hastalıkları gibi yaşa bağlı sağlık sorunlarının belirli zamanlarda aniden arttığı ortaya çıktı. 

İLGİLİ HABER Canan Karatay’dan 7000 yıllık doğal ilaç önerisi! Birkaç damlasıyla bile tam bir şifa deposu
Yaşlanma belirtisi en fazla 60 ve 44'üncü yaşta hızlanmaya başlıyor. Detaylar haberimizde.

44 ve 60 Yaşlarınıza Dikkat

Çalışmada, yaşları 25 ile 75 arasında değişen 108 gönüllüyle yaklaşık 7 sene boyunca birkaç ayda bir kan ve dışkı örneklerinin yanı sıra deri, ağız ve burun sürüntü örnekleri toplandı. 135.000 farklı molekülün (RNA, proteinler, metabolitler) ve mikroorganizmaların (bağırsak ve deride yaşayan bakteriler, virüsler ve mantarlar) örnekleri test edildi. Büyük değişikliklerin 40’lı yaşların ortaları ile 60’lı yaşların başları arasında meydana gelme eğiliminde olduğunu buldular.

İlgili Haberler