SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » SAĞLIK » Karnında 10 yıldır taşıdığı şey görenleri hayrete düşürdü

Karnında 10 yıldır taşıdığı şey görenleri hayrete düşürdü

Adana'da yaşayan ve çocuk sahibi olma hayali kuran G.D.'nin karnında büyük bir kitle tespit edildi. Yapılan ameliyatla karnından 10 kilo ağırlığında ve 30 santimetre çapında kitle çıkarıldı. Hastanın iyileşmesinin ardından çocuk tedavisi yapılacak.

Yayınlanma:
ABONE OL

Adana’da yaşayan ve çocuk sahibi olma hayali kuran G.D.’nin karnında büyük bir kitle tespit edildi. Yapılan ameliyatla karnından 10 kilo ağırlığında ve 30 santimetre çapında kitle çıkarıldı. Hastanın iyileşmesinin ardından çocuk tedavisi yapılacak.

20 Yıllık Bebek Hasretinin Ardındaki Şok: Karnından 10 Kiloluk Dev Kitle Çıkarıldı!

Adana’da yaşayan ve 20 yılı aşkın bir süredir çocuk sahibi olma hayaliyle yanıp tutuşan 40 yaşındaki G.D., uzun zamandır çektiği karın ağrıları ve şişkinlik şikayetleriyle başvurduğu Diyarbakır’daki özel bir hastanede şok edici bir gerçekle karşılaştı. Yıllarca geçmeyen ağrılarına ve tedavi çabalarına rağmen bebek sahibi olamamasının sebebi, yapılan tetkiklerle ortaya çıktı: G.D.’nin karnında, tam 10 kilo ağırlığında ve 30 santimetre çapında devasa bir kitle bulunuyordu. 

G.D., acil olarak ameliyata alındı ve karnını neredeyse tamamen kaplayan bu dev kitle, uzman ekip tarafından başarıyla çıkarıldı. Operasyonu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Fuat Zaman, ameliyatın ardından yaptığı açıklamada, hastanın genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti ve iyileşme sürecinin ardından çocuk tedavisine başlanacağını müjdeledi. 

İLGİLİ HABER Canan Karatay’dan 7000 yıllık doğal ilaç önerisi! Birkaç damlasıyla bile tam bir şifa deposu
Adana'da yaşayan ve çocuk sahibi olma hayali kuran G.D.'nin karnında büyük bir kitle tespit edildi. Yapılan ameliyatla karnından 10 kilo ağırlığında ve 30 santimetre çapında kitle çıkarıldı. Hastanın iyileşmesinin ardından çocuk tedavisi yapılacak.

G.D.’nin 24 yıllık evliliği boyunca çocuk sahibi olma arzusuyla sayısız tedavi gördüğü, ancak bir yandan da uzun süredir devam eden karın ağrıları ve şişkinlikle baş etmeye çalıştığı öğrenildi. Bu belirtiler, yıllarca göz ardı edilmiş ve önemsenmemişti. Nihayet, Diyarbakır’daki uzman ekip, bu belirtilerin ardındaki asıl nedeni tespit ederek hastayı büyük bir ameliyatla sağlığına kavuşturdu. 

Operasyon sonrası açıklama yapan Dr. Fuat Zaman, “Hastamız bize geldiğinde aşırı karın şişkinliği, karında büyüme, aşırı kanama ve çocuk sahibi olamama şikayetleri vardı. Yaptığımız ultrason sırasında karnını tamamen dolduran 30 santimetre büyüklüğünde ve 10 kilo ağırlığında bir kitle bulduk. Bu, miyom olarak değerlendirdiğimiz bir kitleydi ve ameliyatı zorunlu kıldı,” dedi. Ameliyatın başarıyla tamamlandığını belirten Dr. Zaman, “Hastamız şu anda çok iyi durumda. 1-2 ay sonra iyileştiğinde, çocuk sahibi olma sürecine başlayacağız,” diyerek, G.D.’nin yıllardır beklediği mutlu sona bir adım daha yaklaştığını ifade etti.

Bu tür vakaların genellikle uzun yıllar boyunca göz ardı edildiğini ve belirtilerin son evreye geldiğinde müdahale edildiğini vurgulayan Dr. Zaman, G.D.’nin durumunun da bu şekilde ilerlediğini, ancak başarılı bir müdahaleyle sağlığına kavuştuklarını sözlerine ekledi. G.D., şimdi hem sağlıklı bir yaşama kavuşmanın hem de yıllardır hayalini kurduğu çocuk sahibi olmanın umutlarını yeniden yeşertmenin mutluluğunu yaşıyor. 

İlgili Haberler