SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Gazete Hudut

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » HABER » Dexter: New Blood dizisi için 2. sezon onayı geldi

Dexter: New Blood dizisi için 2. sezon onayı geldi

Yayınlanma:
ABONE OL
Dexter: New Blood dizisi için 2. sezon onayı geldi

Dexter: New Blood dizisi çok yakında ikinci sezonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Paramount+ ve Showtime tarafından yeni sezon onayı alan dizinin çekimleri 6 Ocak tarihinde başlayacak. New York’ta çekilecek olan dizinin çekimlerinin 2 Haziran 2025 tarihine kadar devam edeceği ifade ediliyor.

The Cinemaholic’e göre Clyde Phillips‘in başında olacağı dizi şimdiden yeni sezonu için büyük bir heyecan yarattı. Dexter: New Blood 2. sezon yayın tarihi şimdilik bilinmiyor. Ancak ilerleyen aylarda bununla alakalı yeni bilgiler ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

Dexter: New Blood 2. sezon konusu ne olacak?

Merakla beklenen Dexter: New Blood’un ilk sezonu Harrison Morgan’ın babası Dexter Morgan‘ı öldürmesiyle tamamlanıyor. Dexter, Harrison ile yeniden bir araya gelmek için Logan’ı öldürüyor. Öte yandan Harrison ise onu babasının izniyle öldürerek cezalandırıyor. Angela cinayetin sorumluluğunu üstlenmeye hazırlanırken Harrison’dan tutuklanmayı önlemek için kasabadan kaybolmasını istiyor ve Harrison şehir dışına çıkıyor.

Çekimleri yakında başlayacak olan dizinin ikinci sezonun Dexter’ı öldürdükten sonra New York’ta Harrison’ın babasınınkine benzer şiddet içeren doğasıyla yüzleşmesini konu alacağı tahmin ediliyor.

Dexter: New Blood’ın ikinci sezonunda Jack Alcott Harrison olarak yeniden karşımıza çıkacak. Michael C. Hall ise orijinal seride James Remar’ın Harry Morgan rolüne benzer şekilde geri dönüş sahnelerinde Dexter’ı canlandırabilecek. Öte yandan Julia Jones da Angela Bishop olarak geri dönebilir. Diziyle ilgili yakında daha fazla gelişmenin ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler